G
Gray Foxx
Гостин
Veruvam deka gi ima mn navivaci po Makedonijava za ovoj massive club so ogromna istorija,odlicen stadion i prekrasna atmosfera!ja sum eden od niv! Pozdrav i pisete mislenja za ovoj fenomenalen fudbalski klub!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeглуп клуб...слаб клуб... и така.
Конечно! Колку долго време го чекав овој момент Дено не си свесен. Сега ке имам каде да го изразам својот восхит од мајсториите на катермол, даунинг мидо и прекрасните одбрани на шварцер. Конечно прославениот учесник во европските купови(уефа куп) ке го добие своето место меѓу клупските величини.Veruvam deka gi ima mn navivaci po Makedonijava za ovoj massive club so ogromna istorija,odlicen stadion i prekrasna atmosfera!ja sum eden od niv! Pozdrav i pisete mislenja za ovoj fenomenalen fudbalski klub!
Конечно! Колку долго време го чекав овој момент Дено не си свесен. Сега ке имам каде да го изразам својот восхит од мајсториите на катермол, даунинг мидо и прекрасните одбрани на шварцер. Конечно прославениот учесник во европските купови(уефа куп) ке го добие своето место меѓу клупските величини.![]()
Не многу клубови во нашава европа можат да се пофалат со учество во финалето на купот на уефа-и ако тоа не е успех вреден за почит незнам што е. Па дали сте свесни дека некои од најдобрите фудбалери на денешницава имаат поминато низ ростерот на овој елитен клуб, видука,мендиета,саутгејт( кој моментално е менаџер на екипата и е проклето добар),шварцер, како и идните ѕвезди-катермол,донг,даунинг и многу др.клуб со огромна историја !?
јесте да е стар клуб, али не можи да се пофали со многу успеси
abe glupo ne mi namaluj reputacija so e rabotava,so se zanesueS?toa e moe mislenje,roma pa eden golem klub :pos2::pos2::pos2:
brat so muabet,kako mozi da zaboraev na Ayekbeni Yakubu,silly me! Fenomenalniot nigeriski napagjac,koj znae da izigra majstorski protiv svetski igraci kako John Terry Rio Ferdinand i Jamie Carrager! Negovata fizicka dominacija pravi oni da izgledaat kako satorot od arsenal senderos!temava ne zasluzuva vo seir da odi,naprotiv!Можи темава во Сеир да оди а ?
Јакубу не го споменвате ?
Јакубу е играч на Евертон.:nenene::nenene: Додека играше за боро пружаше солидни партии, но мислам дека најдобро беше што си замина со оглед на тоа што сега во нападот имаме не толку познати но и повеќе од квалитетни имиња како Санли Тунцај Џереми Алиадиер и Ахмед Мидо.:helou::helou:Можи темава во Сеир да оди а ?
Јакубу не го споменвате ?
ivajlo ne preteruvaj sea pa ti! so e rabotava?sekaam mn si se raduel na golot na Yakuby protiv chelsea so go dade za 3-0,kakvo goliste.terry ne znaese kaj se naogja!sepak eden e yakuby! :baeh::baeh:Јакубу е играч на Евертон.:nenene::nenene: Додека играше за боро пружаше солидни партии, но мислам дека најдобро беше што си замина со оглед на тоа што сега во нападот имаме не толку познати но и повеќе од квалитетни имиња како Санли Тунцај Џереми Алиадиер и Ахмед Мидо.:helou::helou: