Фан Клуб: Мидлсбро

• Креатор на темата Креатор на темата Gray Foxx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Veruvam deka gi ima mn navivaci po Makedonijava za ovoj massive club so ogromna istorija,odlicen stadion i prekrasna atmosfera!ja sum eden od niv! Pozdrav i pisete mislenja za ovoj fenomenalen fudbalski klub!

Абе ти го направи клубов најдобар на свет мајката ...

Имаат добри играчи, и добар стадион, ама атмосфера за нигде ...

Тренерот им е неискусен, па не можат да направат нешто повеќе.

клуб со огромна историја !?

јесте да е стар клуб, али не можи да се пофали со многу успеси

Veruvam deka gi ima mn navivaci po Makedonijava za ovoj massive club so ogromna istorija,odlicen stadion i prekrasna atmosfera!ja sum eden od niv! Pozdrav i pisete mislenja za ovoj fenomenalen fudbalski klub!
Конечно! Колку долго време го чекав овој момент Дено не си свесен. Сега ке имам каде да го изразам својот восхит од мајсториите на катермол, даунинг мидо и прекрасните одбрани на шварцер. Конечно прославениот учесник во европските купови(уефа куп) ке го добие своето место меѓу клупските величини. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Конечно! Колку долго време го чекав овој момент Дено не си свесен. Сега ке имам каде да го изразам својот восхит од мајсториите на катермол, даунинг мидо и прекрасните одбрани на шварцер. Конечно прославениот учесник во европските купови(уефа куп) ке го добие своето место меѓу клупските величини. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ivajlo samo ti se razbiras od fudbal,ovie prostive sakaat samo klub so osvojuva tituli,a arno im kaza za majstoriite na igracite,ama ne go zaboravaj i luke young fenomenalniot desen bek,kaj nego igrac mine ama topka ne mine!ami woodgate ili emanuel pogatec IGRACISTA!MIDDLESBROUGH THE BEST!

клуб со огромна историја !?

јесте да е стар клуб, али не можи да се пофали со многу успеси
Не многу клубови во нашава европа можат да се пофалат со учество во финалето на купот на уефа-и ако тоа не е успех вреден за почит незнам што е. Па дали сте свесни дека некои од најдобрите фудбалери на денешницава имаат поминато низ ростерот на овој елитен клуб, видука,мендиета,саутгејт( кој моментално е менаџер на екипата и е проклето добар),шварцер, како и идните ѕвезди-катермол,донг,даунинг и многу др.
и да не заборавиме дека Стив Мекларен капетанот на бродот на Гордиот Албион беше предводник на овој одличен клуб

Можи темава во Сеир да оди а ?

Јакубу не го споменвате ?

abe glupo ne mi namaluj reputacija so e rabotava,so se zanesueS?toa e moe mislenje,roma pa eden golem klub :pos2::pos2::pos2:

Neam namera da se raspravam so tebe 4ove4e :D:D:D:DD:D:D:D :tapp:

Добро де, твое мислење е. Јас не реков ништо, и јас кажав мое мислење, и пак ќе кажам.

Имаат добри играчи, ама атмосферата и тренерот им се за нигде.

Саутгејт има добра иднина, ама рано му е уште ...

brat so muabet,kako mozi da zaboraev na Ayekbeni Yakubu,silly me! Fenomenalniot nigeriski napagjac,koj znae da izigra majstorski protiv svetski igraci kako John Terry Rio Ferdinand i Jamie Carrager! Negovata fizicka dominacija pravi oni da izgledaat kako satorot od arsenal senderos!temava ne zasluzuva vo seir da odi,naprotiv!

Јакубу е играч на Евертон.:nenene::nenene: Додека играше за боро пружаше солидни партии, но мислам дека најдобро беше што си замина со оглед на тоа што сега во нападот имаме не толку познати но и повеќе од квалитетни имиња како Санли Тунцај Џереми Алиадиер и Ахмед Мидо.:helou::helou:

Јакубу е играч на Евертон.:nenene::nenene: Додека играше за боро пружаше солидни партии, но мислам дека најдобро беше што си замина со оглед на тоа што сега во нападот имаме не толку познати но и повеќе од квалитетни имиња како Санли Тунцај Џереми Алиадиер и Ахмед Мидо.:helou::helou:
ivajlo ne preteruvaj sea pa ti! so e rabotava?sekaam mn si se raduel na golot na Yakuby protiv chelsea so go dade za 3-0,kakvo goliste.terry ne znaese kaj se naogja!sepak eden e yakuby! :baeh::baeh:

Ако веќе се задржуваме на поранешни играчи тогаш не смееме да ја заборавиме ни златната резерва, џокерот на Мекларен, феноменалниот Масимо Макароне кој на неколкупати покажа дека е вреден за место во првиот состав, но токму присуството на корпулентниот Јакубу:smir: го остави гладниот за фудбал Макароне да ја чека својата шанса од позадина.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom