GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Па така беше објавено во едно списание да го најдам па ќе постирам скенирана слика

Nema vrska - igrata izleguva i za Playstation 3
no vo sekoj slucaj prati ja slikata da ja vidam

Искача и за PC...
Да се потсетиме...
Секоја ГТА не била најавувана за PC само за да се излаже некој и да купи конзола...
Ама рокстар знае кај им лежи профитот и од кај влече корени играва.
Нема да не забораат не се секирајте :)

Иначе за информација...Ако Blu-ray е 25 гига не значи дека и игрите се по 25 гига.

abe i za san andreas taka pravea rekoa exkluzivno samo za ps2 i xbox a posle iskoci i za pc i za GTA IV ke bide taka

Vcera izleze noviot trailer: GTA4- Move up Ladies.

Абе маме им ебам на сите таму, ќе ја нема за ps2 :@

Igrava e stavrno dobra za toa nema komentar no dodeka da ja donesat tuka ke pomine mnogu vreme pa - izgleda ke treba da se poraca preku nekoj sajt - zboruvam za PS3

igrava kako i site prethodni delovi na GTA e vistinski kriminal.samo koa ke isko4i za PC neznam.Mn dolgo cekame.

pa ke ja nema za u ps2 zoso ima jaka grafika 100 pati bolji od predhodnicite.

Нов ГТА 4 трејлер.
Целата снимка е in-game,и според мене изгледа непреје*бливо

Погледнете го

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom