А
Ајсшутер
Гостин
Незнам зошто провоцирате одма изгубиле изгубиле наредна пак ке изгубат и што голем ќар лузери ке си останат 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па вака....
Динамо Загреб е клуб кој е основан на 9 јули 1945 година. Станува збор за најтрофејниот клуб во Хрватска.
Сите навивачи и симпатизери на Динамо Загреб можат да дискутираат на оваа тема во врска со клубот....Исто така да не заборавам да напоменам дека оваа сезона Динамо Загреб успеа да се квалификува во групите во рамките на Куп Уефа..односно за најмасовното европско натпреварување.
Па фанови на Динамо повелете овде.:wink:
Volim moja mama.....ali vise volim Dinama.:wink:
Имаше една изјава вчера на Балабан „Ова треба да биде мелем на раната“ али ништо пак заебаа.Изгубија ...![]()
Јас ја следев со Салзбург на "SalzburgTV" ја даваа.Токму на тој натпревар го пробуваше составот со кој ќе настапи Влак со Хајдук.Романтичар океј си е само јас не ги распоредував него само ги пишав така да немоеш да заклучиш дали леб или десен бек.
ипак ја него пишав официјалниот, него како јас сакам да биде составот.
једина грешка ми е тука сеа глеам кај моралес а за чаго незнаев дека е повреден сега дека имаше пауза па немав мн време да видам колку ке отсустува а и сега со Салзбург не најдов ТВ канал за да ја глеам.
пс. на ХРТ2 сигурно ја има.