Фан Клуб: Динамо Загреб

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто провоцирате одма изгубиле изгубиле наредна пак ке изгубат и што голем ќар лузери ке си останат :pos:

Па вака....
Динамо Загреб е клуб кој е основан на 9 јули 1945 година. Станува збор за најтрофејниот клуб во Хрватска.
Сите навивачи и симпатизери на Динамо Загреб можат да дискутираат на оваа тема во врска со клубот....Исто така да не заборавам да напоменам дека оваа сезона Динамо Загреб успеа да се квалификува во групите во рамките на Куп Уефа..односно за најмасовното европско натпреварување.

Па фанови на Динамо повелете овде.:wink:

Volim moja mama.....ali vise volim Dinama.:wink:

:helou:
Ова чисто како позитивна провокација до фановите на Динамо. Јас си стојам во потпис кој сум и што сум. :wink:

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Ајде малце да го активираме фан клубов, пошто мислам дека не има повеќе од тројца навивачи на динамо па да не им досаѓаме у фан клуб хајдук :)
За во недела БББ спремни се да одат 3500 навивачи за жал пичките од сплит одбија и не даваат толку влезници и најверојатно ке идат во бројка од нешто повеќе од 1500 навивачи.
еве неколку изјави од играчите за пред мечот у недела.
Kovač: Naša je prednost iskustvo
Sammir: Bolji smo od Hajduka

Составот според мене :
Бутина
-
Бишчан
Ковач
Ето
Иванез/Ловрен
-
Чаго
Самир
Томич
Моралес
-
Манџукич
Балабан/Шокота

Прогнозирам 0-1/2 / 1-2 :helou:

пс. како што слушнав имало договорена тепачка меѓу торцида и ббб :)

Манџукиќ ќе им даде гол 100% како игра тешко да не даде гол.

Уф дербито. Па навивам за Динамо во натпреварот. Шокота мислам дека е поискусен од Балабан иако не играше долго време пред тоа во Хрватска. Манџукиќ сигурно во прв тим и најголема надеж за голови. Сепак кај мене најсигурна ми е одбраната. Бишчан и Ковач се многу искусни со нивните кариери во Европа. Се на се Динамо е посилна екипа од Хајдук и очекувам победа.

Зоки@
Слепичка и Манџуќиќ ќе бидат прва опција во нападот, а не Балабан или Шокота.
Ловрен никогаш не игра на лев бек така да тоа ти отпаѓа и прва опција е секако Ибанез, пред Хрговиќ кој нема шанси да игра под притисок на Торцида.Кој знае какви се не навреди ќе стигнат до него.
Во средината Влак најави дека Моралез и Самир не можат да играат заедно, а според формата Самир ќе има предност.Чаго ти е повреден ,Томиќ е најголем антиталент така да тука доаѓаат младиот Буљат,Врдољак и новото аргентинско засилување Калело.

ајдееееее Динамооооо да ги згазиме на дербито.......два пораза ќе биде и срамота

Романтичар океј си е само јас не ги распоредував него само ги пишав така да немоеш да заклучиш дали леб или десен бек.
ипак ја него пишав официјалниот, него како јас сакам да биде составот.
једина грешка ми е тука сеа глеам кај моралес а за чаго незнаев дека е повреден сега дека имаше пауза па немав мн време да видам колку ке отсустува а и сега со Салзбург не најдов ТВ канал за да ја глеам.
пс. на ХРТ2 сигурно ја има.

Романтичар океј си е само јас не ги распоредував него само ги пишав така да немоеш да заклучиш дали леб или десен бек.
ипак ја него пишав официјалниот, него како јас сакам да биде составот.
једина грешка ми е тука сеа глеам кај моралес а за чаго незнаев дека е повреден сега дека имаше пауза па немав мн време да видам колку ке отсустува а и сега со Салзбург не најдов ТВ канал за да ја глеам.
пс. на ХРТ2 сигурно ја има.
Јас ја следев со Салзбург на "SalzburgTV" ја даваа.Токму на тој натпревар го пробуваше составот со кој ќе настапи Влак со Хајдук.

На хрт2 мора да ја има само мислам дека нема хрт2 во мк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom