Фан Клуб: Динамо Загреб

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Динамо. Пред се, фантастична утакмица за гледање беше вечерва. :tv:

Dinamo ccccc zdraaveto mi zema Dinamo - Hajduk 1 0-2 me otepaaaaaa, deneska igraam da izgubat Sparta - Dinamo 1 3-3 pa mozno li e se da im ebam kleta ekipa

Bravo dinamo. BBB potvorno incidenti pravele(znaci ne Connect kako sto vika Zokiarsenal , tuku BAD BLUE BOYS) , stvarno ne im doaga pamet na tie luge :pos2:

БББ сношти гледав на ХРТ на вестите...Се тепаат со полицијата во спред Прага бе:vozbud::vozbud:,што навивачи ќе се:vozbud::vozbud:Одат во Прага,за да навиваат,браво дечки.:smir:

BBB Se nesto posebno realno navivaaat 90 minuti i koga gugi Dinamo peat non stop sekoja cest ama ekipata me nervire a nogo gi sakaah

Bravo dinamo. BBB potvorno incidenti pravele(znaci ne Connect kako sto vika Zokiarsenal , tuku BAD BLUE BOYS) , stvarno ne im doaga pamet na tie luge :pos2:
Многу ми се јасни работите. БББ или Конект секој ке свати за шо е збориме... али батали.

ЗАКОН СЕ ДЕЧКИТЕ!

Супер утакмица со Нец :vozbud: не сум гледал толку интересен натпревар одамна :helou:

БРАВО БРАВО добра победа ке ја минат групата ке одат во фазата на елиминации

znaci kakva sreka prvo so sparta na gosti 3-3 pa lesna grupa pa presvrt so ovie ropacive
znaci kolku znaci da imas sreka

Ја гледав утакмциата и морам да признаам дека сум задоволен од играта што ја прикажаа овие два тима.Мора да се напомене дека Динамо Загреб играат многу модерен фудбал.Ми се свиѓа дефанзивната тактиката која иако е омаловажувана од страна на навивачите на Динамо, сепак делува во тимот на Ивановиќ.Нец не покажаа ништо посебно и створија само неколку(2-3) посериозни шанси во целиот натпревар.

Најмногу сум импресиониран од Манџукиќ и од Ибанез.Мора да се напомене и дека поголемиот дел од играчите на Динамо се млади фудвалери. чија просечна возраст е околу 20 години.Почнувајќи од Ибанез,Манџукиќ,Моралез,Карлос,Ќелава,Врдољак,Буљат и Ловрен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom