Додатоци и алатки за cs 1.6

• Креатор на темата Креатор на темата bad_boy
  • Време на започнување Време на започнување
dan znaete nesto ova konfiguracija kaj so e Renderen vo options i video, e tuka ne mozam da go namestam ona so e OpenGL.. sega mi e na 3d ama ne se gleda bas ubavo ... dan imat nesto lek za toa ?
fala odnapred inace :)

Најлесен начин ако сакаш да ги внесеш овие команди е преку командата exec, со ми е мака сега да образложвам ама не е многу сложено. Има некои побитни команди тука, ама ко жо си рекол и спаwн и овај пред мене CRAP!!!!

Јас на пример........... се заебав со маус фикс. Некој да не знае како да ги вратам параметрите во registry?

-noforcemaccel
-noforcemspd
-freq 100

kade da pishem ova ???

ова се пишува:
прво десен клик на цс икона, па одиш во proporties таму бараш target и тоа треба да изгледа вака.....
D:\Igri\Valve\hl.exe -master -game cstrке
овие команди се пишат одма после овај текст односно тоа треба да биде вака.....
D:\Igri\Valve\hl.exe -master -game cstrike - noforcemaccel -noforcespd и уште 1, не ми текнува во моментов.

ps Повлеченото варира затоа што тоа ти е метото каде ти е снимена кантер, односно не правите copy па paste затоа што овај директориум не е default за инстал на цс!!!!

D:\Igri\Valve\hl.exe -master -game cstrке
овие команди се пишат одма после овај текст односно тоа треба да биде вака.....
D:\Igri\Valve\hl.exe -master -game cstrike - noforcemaccel -noforcespd и уште 1, не ми текнува во моментов.

ps Повлеченото варира затоа што тоа ти е метото каде ти е снимена кантер, односно не правите copy па paste затоа што овај директориум не е default за инстал на цс!!!!
-noforcemparms

A znaete zosto sluzat -noforce??? Ako ne znaete ne trcajte ako site koristat, mozi ke se zafrknite... :D

јас играм со маусфикс,многу е добро,бидејки колку брзо и да го мрдаш маусот,секогаш го изминува истото растојание на мониторот.Исто и со конфигурацијата на SpawN но со моите контроли. За фреквенцијата на мониторот не користам,имам лцд. бај д веј темава не треба да се вика Алатки за сѕ оти алатки се подразбира Valve Hammer за мапи,некои програми за текстури и др.

Moже ботови за кантер да ми дадете?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom