Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mungos напиша:
Ortace How1TzeR,koga i da si sloboden procitaj go ova,bidejki te nema na forumov.Se sto jas zboruvam si ima svoja pricina i posledica.I se nerviram koga nekoj go narekuva toa "gluposti".Ne mi gazi na dostoinstvo.Kolku i da ti se "topli" odnosite so ZeKo jas ne bi mu dozvolil da pluka na timot za koj jas navivam ili da stava "zatki" posle sekoj negov neuspeh.Mislam deka rabotata e vo toa sto go podrzav Vieri.Pa sekako deka go podrzuvam,vo sprotivno bi ja osporil sposobnosta na rakovodstvoto na Milan da gi izberat najdobrite igraci.

Олади се бе Мунгос:wink: Само се шалиме ние.

Не плукам на ниеден тим иначе. И не е ништо страшно да ја “оспориш способноста на раководството на Милан да ги изберат најдобрите играчи“! Токму навивачите треба да бидат најдобри критичари, а ако ти мислиш дека доведувањето на Виери е добар потег на управата на Милан:icon_eek:, тогаш сигурно дека ќе имаме многу несогласувања на оваа тема во иднина :wink:

Во купот Милан-Бреша 3:1

Головите за Милан ги постигнаа Руи Коста, Џилардино и Виери.

Sindikat напиша:
Ама памтиш ти убо како Баерн испаќаа од групите ко ги дешкаа Милан дома гости. Или и тие беа село без кучиња.
Pa togas ocigledno bese deka Bayern Munchen im popustija na milan!!!
A inacek kako so Liverpul vo Istanbul!!!:raz:

Fir_Maked напиша:
Pa togas ocigledno bese deka Bayern Munchen im popustija na milan!!!
A inacek kako so Liverpul vo Istanbul!!!:raz:

Добро важи му попуштија и испаднаја од групите. Добро, ај чао сеа најглуп си и не пиши поќе.

П.С. Со Ливерпул несреќно загубено финале шо баерн нема барем следните 20 години да го види. И навивај си ама ќути си поарно оти пациенти сте на Милан.

Не гледам што е проблемот кога МИЛАН го распарчи Јуве за само 45мин. игра 3-0 така оди тоа кога јуве нема помош од судиите
СИЕМПРЕ МИЛАН, ФОРЗА МИЛАН

zEk0 напиша:
Олади се бе Мунгос:wink: Само се шалиме ние.

Не плукам на ниеден тим иначе. И не е ништо страшно да ја “оспориш способноста на раководството на Милан да ги изберат најдобрите играчи“! Токму навивачите треба да бидат најдобри критичари, а ако ти мислиш дека доведувањето на Виери е добар потег на управата на Милан:icon_eek:, тогаш сигурно дека ќе имаме многу несогласувања на оваа тема во иднина :wink:
Не викам дека е добар потег,и Виери не е баШ најдобар избор-но како фан на Милан тешко ми е тоа да го признаам.Ако де,нека си седи човекот на клупа.Колку си заслужил толку и ќе игра во првиот тим.

Аха ама Виери гол даде со Бреша. Шо не значи дека го сакам. Ама со Интер ако влези да игра и да дај три гола ќе го поштовам засекогаш.:wink:

@Мунгос

Пер , никој не ти го гази достоинството само многу сериозно ги сваќаш работите. И тврдиш дека виери е некаков напаѓач , па побогу СТАМ е по опасен.

@Муногс @Зеко

Не плука зеко на никој тим , така си го сватил , двосмислени одговори дава :icon_lol:

Sindikat напиша:
Добро важи му попуштија и испаднаја од групите. Добро, ај чао сеа најглуп си и не пиши поќе.

П.С. Со Ливерпул несреќно загубено финале шо баерн нема барем следните 20 години да го види. И навивај си ама ќути си поарно оти пациенти сте на Милан.
Da da na son

Милан лани имаше срека што Рој Керол Им помогна со Манчестер типот бранеше ко без раце :lud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom