Многу е тешко на филозовски факултет,ја сум на социологија 1 година и многу бараат така да си знаете!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полесно Амин! Сите шо ги знам се задоволни, боза е смерот.Другарките од средно шо едвај вадеа двојки сеа се со 9ки и десетки...Ко шо ги разгледвев факултетиве денес ,пошо уште незнам кај да се запишам око ми фати ова Родови студии
Имат некој од форумов шо се запишан овде?Да ми кажит како е...Дали е лесно,тешко шо се барат,како се барат? :/
Полесно Амин! Сите шо ги знам се задоволни, боза е смерот.Другарките од средно шо едвај вадеа двојки сеа се со 9ки и десетки...
За работа релативно тешко. Професор во основно/средно, во музеј или евентуално доколку избереш смер историја + архивистика можеш во архив. Инаку не е којзнае колку тешко, треба многу читање и општо знаење. Малце проблем се книгите ( пола се на српско-хрватски од 50 и некоја годинаПо завршување на филозофски факултет отсек историја знае ли некој што може да се работи со тоа ...
Lesno li e na pedagogija????![]()
Секој факултет со својата тежина, доколку сакаш да го учиш тоа не би ти преставувало проблем.