Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
закон клуб , сурла најбољи тренер лично не сум тренирал имав многу другари што тренираа таму пионери/кадети од балкан отидоа заеднио со сурла

Lele Mandar sobral samo Albanci i Turci vo Slavija. Ja unistuva gordosta na cistoto PRZINO. Treba da mu udrime eden kotek izgleda. Inace utre NAPREDOK:SLAVIJA.

Lele Mandar sobral samo Albanci i Turci vo Slavija. Ja unistuva gordosta na cistoto PRZINO. Treba da mu udrime eden kotek izgleda. Inace utre NAPREDOK:SLAVIJA.
Тоа копиле само гледа да земе некој денар,ама со тоа го уништува нашето, убаво, мирно селце.Кога ќе го видам прво ке го плукнам и потоа ќе му удрам таков ќотек каков што нема никој видено.
Инаку играа ли Славија со тие Напредок(циганите)?

Изгледа клубов има интересна историја :vozbud: инаку гледајте тама да е чисто Албанци никако

ја тренирав у славија , брат ми тренираше.
добар младински тим бевме , без дресови пошто сурла ни собра 700 ден и 3 години ги чекавме.
сурла , единствениот тренер кој би му искршил нога на сопствен младинец

Talentite sto bea vo timot na JSP na godiste od 12 - 16 sega koi istite Surla gi izbrka,ne nosese na utakmici vo Aracinovo i Butel,igraat za Vardar Rabotnicki i postignuvaat golemi uspesi. SURLA DEBIL

†††††††† JSP UNITED TILL I DIE††††

koj go stail toj kreten trener neka produzi da si vozi avtobus a ne da upropastuva mladi decki

Sepak se sobraa makedonci, pa dojdete nekad da gleame zaedno site. Inace surla vo momentov gi vozi igracite na Gjorce Petrov, i sakal da otvori mladinska skola vo Skopska Crna Gora. Ama koga igrase za JSP mene mi bese omilen igrac. Inace najdobriot igrac vo ovie 3 godini, Bekirovski, vo samo dve vtoroligaski utakmici za Alumina dade tri gola i i donese dve pobedi. Stvarno bese klasa fudbaler!

Денес Славија играат против младинскиот погон на Работнички!

Дополнително Резултат и извештај ако може.Позз!

Натпреварот не се одигра поради тоа што Славија немаше доволно фудбалери,односно имаше 1 фудбалер.

Pa drugite bile da sadat drva. Nie vo przino sme posteni luge:):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom