Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
многу сакам да играм покер, ама само на компјутер.повеке го сакам обичниот со пет карти, ама на компјутер е најчесто Texas Hold em, ама ни тој не е лош.

Со време ми стана интересно, поготово Texas Hold'em на facebook играм многу, заразно е

Letovo koga bev na odmor,se sobravme site od kampovite na edno mesto vo Grcija i do 6sabajle poker sme igrale so pilovi najzakon e!

Ја сум заразен со Тексас Холдем. Играм секој ден и во живо и на нет. Во живо е многу подобро кога се игра со чипови. На нет играм на http://www.pokerroom.com/ она што го даваат на Еуроспорт, завршија квалификациските турнири и шестте победници ке се натпреваруваат во Виена на 29 Ноември за награден фонт од 500.000 евра. Јас оваа година не успеав, но имам намера наредната година. :) Обично дневно играм од 2 до 3 часа. Кој сака да се регистрира тука, а кој сака да научи по некоја стратегија тука. Поздрав :wink:

Еве кај биле мафијашите на форумот. А покерот е уметност. А прав филинг е кога се игра со поголеми пари, со два пара вложваш, мртов ладен а другио си мисли недај боже....кента. Инаку јас покер играм еднаш годишно. Оти ако почнам-готово...

..Slabo neso pokerasive a..?:)
So ekipicava go igrame onoj so pet,ali onoj na soblekuvanje zenski mi se navlece pod koza..Drugar mi go ima na mobilen,ako go fatam da go igram- tolku mi e..:)

ne pokerot umetnost tuku toa e psihologija,filozofija i najmnou matematika

играм многу покер во собите на хазард ке се собереме 5-6 души и играме цела вечер али у ситно онака максимум што имам изгубено за цела вечер 500 денари...а имам земено 1600

Јас прв пат изгубив 200, па се налутив вежбав и вежбав и некој неќе со мене да игра више------ многу сум јак :smir:

nikogas ne moze da zemis denes dobivas no utre gubis isto tie samo so ke o pominis vremeto

Видите, знам дека ова можеби звучи малце глупаво, јас не знам да играм покер а сакам да научам, ве молам пратете некој URL на веб сајт, или лично вие напишете ги упатствата овде. Ви благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom