Ајде да цртаме :)

• Креатор на темата Креатор на темата SpaceLily
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
еве и од друга преспектива случката вчера со југото, кое рипање го имавме со југоно чудно како не си лупнав главата од кровот :pos:

http://artpad.art.com/?in8bxj5lu7c
И ај сега кажете оти жените се лоши шофери :pos: :pos: :pos:

Нека нацрта некој како изгледавме кога ги качивме Тончи и Лоу :pos: Со Југо 7 души :pos:

yin yang напиша:
Абе добро бе......Сеа знаеме дека знаеш да црташ, ама не треба да паѓаме у депресија додека ти тука пикасуваш на сите страни.....
Како прво....Сеуште не ми е јасно како успевате да го додржите маусот толку право да ви црта....Ја и покрај толку години дружба со него уште го држам ко недај боже ке проживее и ке протрча по масата :?
Како второ......Е ај да те видам нацртај галопирачки коњ, кој притоа галопира кон два патлиџана, насмеан слон и скаменета вртимушка..... :wink:

MSV напиша:
yin yang напиша:
Абе добро бе......Сеа знаеме дека знаеш да црташ, ама не треба да паѓаме у депресија додека ти тука пикасуваш на сите страни.....
Како прво....Сеуште не ми е јасно како успевате да го додржите маусот толку право да ви црта....Ја и покрај толку години дружба со него уште го држам ко недај боже ке проживее и ке протрча по масата :?
Како второ......Е ај да те видам нацртај галопирачки коњ, кој притоа галопира кон два патлиџана, насмеан слон и скаменета вртимушка..... :wink:

Ти имаш највише цртежи па ја не кажав дека се фалиш.

Нели?

И не работам со маус со тач пад работам.

не знам коњ да цртам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom