Фан Клуб: Наполи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
дајте голчињата бе растурил пандев, убо шо му списка на тренерот

Хахахахахахаха извадиле не извадиле пак се Наполи подобри од Јувентус па и од сите други екипи од Калчо Лигата :D. Едноставно Наполи и Арсенал најдобри :love::love:.

вечер има да грми во Неапол

Спикерот : GORAAAAAAAAAAAN
Публиката : PANDEEEEEEEEEV

x 10 пати

вечер има да грми во Неапол

Спикерот : GORAAAAAAAAAAAN
Публиката : PANDEEEEEEEEEV

x 10 пати
Секако има да грми без разлика на тоа дали ќе даде Пандев гол или не ама очекувам од него не еден, не два, него повеќе :vozbud: а и уште нешто Forza Napoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :love:.

А што, ти демек навиваш за Наполи?

Девојче не беше ти за Арсенал? Сешто...

На каде дува ветерот,за нив е :icon_lol:

А што ви е гајле за кого навива,јас колку што знам навиваше и за Арсенал и за Наполи истовремено...
Па и да си навива за Наполи,нејзино право,никогаш не е доцна за кого да избери да навива.
Не знам што ви смета вас тоа... Наполи симпатична екипа се, секако дека ќе има фанови... дали сега или понатаму.... ;)

А што ви е гајле за кого навива,јас колку што знам навиваше и за Арсенал и за Наполи истовремено...
Па и да си навива за Наполи,нејзино право,никогаш не е доцна за кого да избери да навива.
Не знам што ви смета вас тоа... Наполи симпатична екипа се, секако дека ќе има фанови... дали сега или понатаму.... ;)
Точно и двата клуба си ги сакам и не ми е битно вашето мислење, битно е моето ;). А за А.М. фала за подршката бар ти ме одбрани :).

Јас навивам за Интер, али си ги симпатишам и Наполи, многу убаво фудбалче играат, само ќе видиме како ќе постапи Де Лаурентис со тимот што го има моментално.

Јас навивам за Интер, али си ги симпатишам и Наполи, многу убаво фудбалче играат, само ќе видиме како ќе постапи Де Лаурентис со тимот што го има моментално.

Ги симпатишаш како да не ги симпатишаш, сезонава 3 порази од 3 натпревари имате од Наполи ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom