Секс под седативи (Виагра, алкохол, extazy, weed..)

• Креатор на темата Креатор на темата ElectriX
  • Време на започнување Време на започнување
Sex under drugs = 2-3 кригли пиво на екс и одма после тоа 2 tequila body shots.

Tequila body shot: истурете малце сол на вратот од „партнерот“. Ставете парче лимон со излупениот дел спрема надвор во на партнерот устата. Прво лизнете ја убаво солта од вратот, испијте ја текилата на екс и после исцицајте го лимонот од нејзината|неговата уста.

:)
Auuu limoni vo zestok alkohol!:ija: Bljaaaak! :pov: Po losha kombinacija zdravje, ako iamte zeludnik za frlanje pijte vaklva rabota shto da vi recham- samo edna proceduralna zabeleshka!
Inaku ne sum probal nikad sex u nesvesna psihichka sostojba, a ne veruvam i deka nekad bi probal. Mozda radi shto premnogu se gubam pa i ne se sekavam izgleda...:pipi:

Dzings.. Zasto zeludnik za frlanje? I tekilata obicno koa se pie se stava sol, pa se pie tekilata na ex pa se jade limonot.. Sto ima loso? :/

:vozbud:wow:vozbud:
би пробал, ама полесни дроги!
алкохол сум пробал... не е нешо посебно...

Абе може не е по тие ствари,де...
Еве,барем има некој шо знае и ќе не просветли,:pos:
Vazi! Samo kazi mi kako sakash da te prosvetlam?:smir:
Ednostavno e: Ne ide zestok alkohol so ovoshje, radi kombinacija na sheker! Nauchno e dokazano, ali nas ne faka od nekolku chashki pa si kasnuvame limonche ili si pivnuvame sokche. E toa po nekoe vreme nema da mozete da go pravite. Barajte tema za borba protiv pijanenje imam tamu mnogu postovi(izvinte ama me mrzi sega da bram).

Vazi! Samo kazi mi kako sakash da te prosvetlam?:smir:

Тоа со просветлувањето се однесуваше за грл.:smir:
А првиот дел беше за тебе.:)

А и како што ми кажувале,така се пие текила.Се става сол на рака,нога вотевр и лимон се зима,само редоследот не го запамтив...:pos:Мислам дека прво сол,па текила,па лимон како што си кажа грл:)

ЕДИТ...
Сеа ми текна,едното беше за да те фати побрзо:pos:

A little bit of EXTAZY a little bit of you and me.......
На екстаза тешко станува ама ако стане........ 2-3 сати е ОК

Auuu limoni vo zestok alkohol!:ija: Bljaaaak! :pov: Po losha kombinacija zdravje, ako iamte zeludnik za frlanje pijte vaklva rabota shto da vi recham- samo edna proceduralna zabeleshka!
Inaku ne sum probal nikad sex u nesvesna psihichka sostojba, a ne veruvam i deka nekad bi probal. Mozda radi shto premnogu se gubam pa i ne se sekavam izgleda...:pipi:

Очигледно за тебе е лоша комбинацијата, за повеќето од популацијата не.

Ако не земете жуто на крај краева, па сексот ќе ви биде пута 10 у секој поглед :tapp:

Секс на пијано под литро винце сум пробал,и не се покажа како лоша идеја,но под други седативи не...

Имам пробано и ок е,ама кога си скоз трезен е најубаво,бар мене ми е.
Да осетиш ко што треба : )

Абе под алкохол може ама ова другиве супстанции некако јако ми звучат :toe:

Алкохолот може да се покаже како добар стимуланс, но во умерени количества, мене конкретно црвено вино ми делува многу добро и филингот ми е супер...опуштен, заводлив и по малку перверзен....

За други работи не ми паѓа на памет да размислувам, сепак природно си е природно!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom