новиов стадион ќе ни биде sexy 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
новиов стадион ќе ни биде sexy
![]()
одамна стадионов е во план да се прае али локацијава ја ебеше цела работа,не даваа да се гради и еве после толку години конечно дадоа зелено светлоКолку е релевантна сликава? Да не е само дело на некој фан како си го замислува стадионот во иднина (Незнам дали нов ќе градите, или ќе го реновирате Артемио Франки)
Линк нешто да постираше![]()
абе праевме муабет за идење со еден фан преку фб,ја и уште еден од Тетово бевме сигурни али на дечково што требаше да набави карти му излезе проблем дома и пропадна планов,иначе ја сум уште за идење а и другар ми ваљда ќе иде па ако сакаш да се договориме подетално пиши број у ппВо четврток 23.10 играме против ПАОК во Солун. Зборот ми беше дали може да се собереме 4-5 луѓе да одиме да ги гледаме!? Некој што има кола и зелен картон, од вас, ако сакас да се понуди, да спобереме пари за бензин и да идеме у четврток. Ајде да видам дали ќе се пријави некој...ако воопшто погледне, пошто темава е мртва веќе одреден период
Колку газето на оваа во потписот или ?новиов стадион ќе ни биде sexy
![]()