Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само кејфот ми се прави не сте свесни!
Алал да ви Е!
милан ке оди Интертото со Вардар:pos2:

Колку само кејфот ми се прави не сте свесни!
Алал да ви Е!
милан ке оди Интертото со Вардар:pos2:
pa i bi sakal da odi vo intertoto za da mu dojde pametot na galijani i berluskoni
a sto mislis drugata sezona koj ke ja zeme titulata?

Браво за Фиорентина,многу мерак ќе ми биде да игра во ЛШ поготово фактот што баш Милан мерда нема да игра!:vozbud:

pa i bi sakal da odi vo intertoto za da mu dojde pametot na galijani i berluskoni
a sto mislis drugata sezona koj ke ja zeme titulata?

појма неам милан сигурно не , адриано зошто со вардар и ренова тука е во комбинација милан во џепчиште :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
фиорентина зверови ајде сега титула во куп на уефа е на ред

odi be goni se mnogu si
aj se kladime deka milan ke ja zeme titulata drugata sezona

ајде у 100 марки :smir: олабави бе пријателе не е ова место за вакви кладби , тука е за да се честита пласманот на виолетовите во ЛШ

Многу бргу прославувате!
До крајот на сезоната преостануваат уште 4 натпревари,а Фиорентина игра и во куп на УЕФА.Разликата би требало да остане на 4 бода и по ова коло,со оглед дека Милам води против Реџина.

ние играме дома со сампдорија, па на гости со каљари, ако ги тепаме 2те крај, ние сме 4ти
А милан треба сеа да игра на гости со ливорно, па дома со Интер

Може да се случи Интер да им ја пушти,ако Интер ја освои титулата претходно.Не ни се лесни натпреварите,но мора да се очекува победа.

Интер нема шанси да им ја пушти на Милан во никој случај

Интер нема шанси да им ја пушти на Милан во никој случај
Не мислам во буквална смисла да им ја пушти,туку Интер да одмори неколку од значајните првотимци и така Милан да има поголеми шанси да победи.

Pozdrav VIOLETOVI !!! Pred se moram da ve pofalam bidejki ovaa sezona ste stvarno carevi (kao vo ITA. taka i u CUP UEFA) neam zborovi ... Najdobro toa go potvrdivte protiv Everton na Gudison koga FREY (ZVEROT) caruvase na golot.
Ama sea sakam da ve prasam nesto, ama da mi daete iskren odgovor (ne patriotski) : So mislite za denes protiv RANGERS vo Glasgow ?
- Ja li4no mislam deka vo igra se 1 ili X (za 2 mislam deka e preoptimisti4ki). Baram vase mislenje, ama pak potenciram - ISKRENO da kazete kakvi i se sansite na FIORENTINA ve4erva ?

:helou::helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom