ЕРОТСКА МАСАЖА :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Tonchie напиша:
Еј луѓе URL-то не е активно повеќе :(
ако може да се стави на некој др сајт ил преку маил да ми го прати некој, плз...
ке го/ја сакам до крајот на животот!

Ќе биде, не е активно затоа што бендвитот ни беше "исцицан" овој месец. Очекувајте ги сите клипчиња и емпетројки UP од утре. :wink:

Acid напиша:
Tonchie напиша:
Еј луѓе URL-то не е активно повеќе :(
ако може да се стави на некој др сајт ил преку маил да ми го прати некој, плз...
ке го/ја сакам до крајот на животот!

Ќе биде, не е активно затоа што бендвитот ни беше "исцицан" овој месец. Очекувајте ги сите клипчиња и емпетројки UP од утре. :wink:

kade da gi ocekuvame? kade mozat da se najdat?

:pos: abe sekakvi lugje ima:)...ama tolku gloopa da se najde devojkava ...ne mi se veruva:pos:

Anchi напиша:
:pos: abe sekakvi lugje ima:)...ama tolku gloopa da se najde devojkava ...ne mi se veruva:pos:

Алооо.......ја сфаќам дека не си баш најдобро запознаена со нашите кајгана херои ама....риспект малце!

Goddess of Chaos напиша:
Алооо.......ја сфаќам дека не си баш најдобро запознаена со нашите кајгана херои ама....риспект малце!
hahhaahhahah:pos: .Ae ..zapoznaj me nakratko pls:pos: .A i bas se heroi:icon_lol: .
P.S. no problem ...moze i rispekt..malce poeke:pos:

LouWeed напиша:
абе.....од каде ми е познат гласот??? мислам машкиот!!

i mene mi e poznat od nekade ama najocigledno samo lici na nekogo kogo go poznavash...nema vrska...:icon_lol:

Erotska masaza e extra.Iako jas ne trpam mnogu masazi ama sakam da pravam(ne deka mnogu sakam ama doma primoran sum site da gi masiram barem ednas dnevno i sega ispraksiran sum)

Glasov mi e eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepten poznat. :pos: ********?

И мене ми е познат гласот. Чекај да го преслушам уште еднаш, може ќе ми текне...:icon_roll:lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom