Вашето искуство на cs@kajgana.com серверите

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играм вијќе 2 третата сега ќе ја почнам:smir:

на кгн играм скоро 1,5 година

а кантер си играм уште од 3 одд.

Лимитов ми е поминат, само форумов ми го отвара со нормална брзина, досадно ми е, па ај да пишам..
Прв пат влегов на серверите некаде февруари 2007 од каj vladix кој ми ги кажа серверите.. Сеуште немав нет дома, и така еден месец игравме од кај него двајцата се додека не ми наместија и мене нет дома..Игравме така 4-5 месеци така со владимир на сервериве, но едно време (2-3 месеци) почнавме да играме на Bo-Net серверите бидејки имавме по 5-10 пинг таму :) Али многу читери имаше таму и се вративме на кгн..Тогаш кога се вратив на кгн зимскиот распуст буквално не се гасев од серверите, ми текнува и iverson,vmd,vladix,pope и др. си киснеа на серверите исто така.. после распустот го оформивме аGs и почнавме малку cw да играме, а помалку паблик на кгн.. али после пак си почнав да киснам на серверите, овој пат со adware,skorpionot и др.. Али еве веке 2 месеци не играм на кгн, т.е воопшто паблик не играм, играм само михови на Steam со red нубот :pipi: и cw со тфл ... мада понекогаш си влегувам на 3ката со некој фејк ник.. и то е то, доста е пишување, и онака никој нема да прочита до крај :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Jaс го прочитав.
Инаку ми текнува тој распустот, јадев и бев конектиран на кајгана.
Времиња беа, да ти беше кеф да се конектираш и да пукаш.
Ај ко почнав..
Мене за серверот ми рече Мето, се фалеше ѕвер бил ово оно, и кога стаив нет ми даде ип. Го аднав.. и изгубив дел од детството. :vozbud:
Имаше викенди не излагав само за да пукав.
Нормално и бев награден за истото, ми доделија админ.
Алак ме стави, пошо тогаш Тони не ме сакаше баш нај нај тогаш.. :back:
Секако имаше ups & downs.. се ме суспендирале, казнуват и се.. ама се средувало се` на крај.

Поминав многу генерациии, ги знам и најстарите и овие најмалите кои пукаат со читови.
Од кога почнав онлајн кантер играм стриктно на кајгана, немам ни други сервери у фејворитс.
Едноставно, ја сакам кајгана. Loyal till the end.
:back:

(Of topic)

Wot, mnogu mi e kjef da ti gi citam postovite, ne znam zaso:D:smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Se pochna Juli 2008 jas i mojte drugari doznajaame za kajgana ( do togaj se na bugarski serveri igraame ) I taka pochaame da igrame na kGn imaame klan (:pos2:) Owners haha
Prvo nickot mi beshe ()v3rP()w3R i posle si go smenih vo OverPower i pocnah da grindam 24/7 izlevane ne me zanimashe :)) I sega sam pojak od kak sho beh ince oste sam BoT ama saa sam po ispaksan BOT :)) :smir:

На кајгана серверите не играм често ( додуша и кантер веќе поретко играм ), меѓутоа кога и да влезам на било кој сервер, тоа спамерите веднаш почнуваат
- читер, wh меха што ли уште не... :tapp:
Па ебаго, сум дошол да играм, да си ги одмерам силите вс. македонските кантерџии... Кој е филингот да пуштам аим и да правам партали по мапата:toe:
Ама ајде де, докажи го тоа на НУБОВИ :jaj:

Па влези на кгн да играш што играш на други сервери ако играш на сервер без схе и ако играш добро нормално дека читер ќе ти викаат ама остај ги нуби се тие на др сервери влези на кгн малце у живот ич те неам сретнато у кгн само на прохост коа играфме ја тогаш беф инсане ако се сеќаваш:).

koga kladeh spider net od gvg. dedo beginner i black_eagle mi gi kazaa serverite. sea za sea se dobri ponanaki ke vidme :salut:

Igram na kgn od mnogu vreme,mozebi 1ipol ili 2 godini , bev Camper i sum bil samo vo klanot Gx , a sea gleate mwwa:smir::smir:

Kako sto gledam valda ja ke sum vodeckiot sto e najdolgo na kgn serverot.Igram mozebi 4 li 5 godini.I uste igram.CCC Znaci mladosta sum si ja ostavil:hhahahahaha.
P.S. Nemojte da ste me proglasile za mn golem i star, mlad sum uste!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom