Kaко да провериш каде ти е произведен телефонот (колку е квалитетен)?

Нема врска ова.Кајмене пишува дека е произведен и заршен во Кина а тука ми испаѓа дека е во Кореа.И сега демек ќе ме лажат од компанијата демек не е од Кореа од Кина е.

Nee tacno ova. akosakas da proveris od kajtie telefonot izvadisija baterijata i odozdola pricitaj made in .... i od tamo tie telefonot. Mene na nokiata mi pisue Finska, a ovde ispaga emirati, akko e stvarno uemirati togas zaso pisue Finland?

Nee tacno ova. akosakas da proveris od kajtie telefonot izvadisija baterijata i odozdola pricitaj made in .... i od tamo tie telefonot. Mene na nokiata mi pisue Finska, a ovde ispaga emirati, akko e stvarno uemirati togas zaso pisue Finland?

Што ти пречи ако е од Емирати?исто ти е..ти веќе го користиш тој телефон..така да не е битно..

Што ти пречи ако е од Емирати?исто ти е..ти веќе го користиш тој телефон..така да не е битно..

Da de ja ne se ni zamaram so toa samo ne mie jasno zaso bi pisale Finland ako e od emirati, nema logika

Da de ja ne se ni zamaram so toa samo ne mie jasno zaso bi pisale Finland ako e od emirati, nema logika

Има логика,ја пред некое време купив микробранова, марката е германска а на пакувањето и спецификацијата пишува Кина...значи германците им дале лиценца на нив да се произведува у Кина,исто како со Кока-кола..американски бренд, а за наш пазар го произведува пивара..исто и со твојот телефон,најверојатно

03 i kaj mene i sega aj odkaj e?

од кина (и мојот е од кина - самсунг 5230 со тач) :nerv:

значи отровни се

ама нокиата ми е финска

ако сака модераторот да напиши во првиот пост за 03 (дека е од кина)

благодарам

чао

:icon_lol:

Нема што да се пишува и нема потреба да се проверува. На сите телефоните ви се од кина.

Нема што да се пишува и нема потреба да се проверува. На сите телефоните ви се од кина.

Нема врска,немора да значи..имав Нокиа директно од Финска,што се вика од лента ја земав :)

35681003... седмиот број е 0 а осмиот 3 и кај е произведен сега во Гевгелија? :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom