System Of A Down (SOAD)

• Креатор на темата Креатор на темата Gange
  • Време на започнување Време на започнување
Deckive od Ermenija gi obozavam poso se ludi.....
Site pesni im se extra!!!
Question
B.Y.O.b.
Toxicity
Hypnotize
Lonely
Chop Suey!
i mnogu drugi....

SYSTEM OF A DOWN се ЗАКОН!!!!! Стварно имаат закон песни.....

abe SYSTEM OF A DOWN se zakon i ako dojdat skopje ke treba da prai pogolema sala oti ke ima lugeeeeeeeee

TpH_Bo_OkO напиша:
Го немате Гижо...го немате напишав....:)

онда најверојатно збориш за Sugar спотот, најверојатно си го видел во играта MTV Skateboarding :)

doombringer, S.o.a.D су шес пут по анти политички расположени него ли green day, и верујте дека ќе се распаднев...

иначе најбоља песма, хм... свите :]]]

..it's never to late to reinvent the bicycle..

не сум по метал, али ми се допаѓаат момциве. држат некоја дистанца и посебен квази-готички стил. ако треба да издвојам, може Psycho и chop suey!

Ednostavno gi OBOZAVAM zakon se nema so!!! Za Atwa, Toxicity i Aerials neam zbor. A i novive im se zakon!

нови ?? како на пример? кои нови ти се свиѓав ? а нели набројуеш 3 песме од ист албум , слушаја си ги други сигурно.

METALEC напиша:
abe SYSTEM OF A DOWN se zakon i ako dojdat skopje ke treba da prai pogolema sala oti ke ima lugeeeeeeeee
Абе каква сала, арена ќе треба да се направи :icon_lol:
Chop Suey :music3:

Јас само што почнав да ги слушам(пред 2-3 дена да бидам поточен) и го слушам сега само Hypnotise албумот(бидејќи другите ми се симнуваат). Ако Hypnotise ми се толку бендиса да не збориме што ќе биде со мене кога ќе го слушнам Toxicity :) инаку пак си продужив да слушам LP но и двата бенда ми се свиѓаат подеднакво

братче исти сме, шо да ти казам!(само шо ја ги слушам веке долго време систем, нема везе)8)

Lugje samo sto se registrirav, inace SOAD mi e omilen bend i najbolje se ostaj drugo peat protiv amerika i toj ermenskiot genocid idete na Wikipedia i citajte sve za niv. Najboloje od kaj niv e tapanarot zakon coek nema sto a najbolje pesni im se CUBErt, War?, Question!, This Cocaine Makes Me Feel Like I'm On This Song i tn. :music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom