Крвта и водата

• Креатор на темата Креатор на темата nikos
  • Време на започнување Време на започнување
:-)))

Da, ima i Rusi vo Tatarstan.

Inaku, Tatarite se turki.

Otidi na forum istorija temata za Bozhidar Diimtrov, sum postiral nehto za turkite da vidish koi se i kakvi se.

:-)))

Da, ima i Rusi vo Tatarstan.

Inaku, Tatarite se turki.

Otidi na forum istorija temata za Bozhidar Diimtrov, sum postiral nehto za turkite da vidish koi se i kakvi se.

Мисирков, ти си противоречиш. Ако татарите се црни, с коси оки, а во Бугариjа нема такви луге (НЕМА!), значи во Бугариjа нема татари...
Инаку малку ми е гаjле што се татарите и како изгледат. По здрав!

Ах Никос Никос... зар може да биде поочигледно?

Истапи сине... покажи кој си... не молчи. Јас не молчам, зошто би молчел ти? Биди Бугарин нема проблем... но биди голем и кажи... Ја сакам Македонија, горд сум дека потекнувам од таму... и ќе бидеме добри ја и ти. Ќе те поканам на жолта, ќе ти направам шопска... не е страшно да си Македонец... верувај ми...

Не е страшно да си Македонец во Бугариа штото това значи парво качество бугарин, патриот, та нали за таа пуста бугарштина сега секи трети во Бугариа е како Никос , секи во бугариа може да рече ја сум македонец , ја сум от македониа ... зашто да идваме во Скопие да го кажуваме.
:smir:

Не е страшно да си Македонец во Бугариа штото това значи парво качество бугарин, патриот, та нали за таа пуста бугарштина сега секи трети во Бугариа е како Никос , секи во бугариа може да рече ја сум македонец , ја сум от македониа ... зашто да идваме во Скопие да го кажуваме.

Па не сакам да дојдеш во Скопје да кажеш јас сум Македонец. Сакам во Софија да кажеш, а во Скопје може да дојдеш да разговараме за фудбал, театар и жени, и да пиеме жолта уз шопска. Тоа сакав да кажам... :smir:

Мис Татарстан-2006:.........
Мис от Блгариа..
7ymereq.jpg

мистер Блгариа-Аспар Аспарухов доктор от Блгариа..
82j3gox.jpg

?????????????????????:helou:

сега секи трети во Бугариа е како Никос , секи во бугариа може да рече ја сум македонец
Не е верно това што го говориш,штом казали с'рбите оти са бугарите татари,значи така е,тука спор нема.Татаро-монголите требва да ги мразиме,колко повече ги мразиме,по-големи патриоти сме...те така...ако незнаеш,сега да знаеш...

така вика и вратарот пред БГ амбасада..
ама очите (коси) го издаваат..
А ти што работа имаш пред "Бугарската амбасада"?Да не би.....а,за нешто да чекаш таму...

anaveno, твои постови не чета /по принцип не обичам фантастиката/, но штом си сложил слики, нјама как да ги подмина. Не знам што искаш да кажеш с тјах, веројатно че сме татари. Аз коси очи тук не виждам /но ти по-добре погледни премиерот Груевски/.
Што се касае до п'рвата слика - знаеш навјарно која е Евгенија Раданова. За тези които не знајат - една от нај-достојните б'лгарски спортистки, с'стезателка по шорт трек и колоездене на писта. Има 3 медала от Зимни олимпијски игри - 2 среб'рни и един бронзов. Световна рекордьорка е на 500м. Освен това има неверојатен характер - сигурно не знаеш през какво мина това момиче - преди години при падане на леда една к'нка разрјаза лицето и много д'лбоко и д'лго време бе в болници. Но се в'рна на леда и прод'лжи да побеждава. Така че ние се гордеем с неја.
Между другото - тја е половин италианка :helou:

I italencite veke se tatari, pa i Alzek e bil tamu sepak :pos2:

"Виновен" да сум бугарин е дедо ми со потекло од Костурско. "Виновен" е и неговиот дедо, коj избегал од теророт над вистинските патриоти од страна на грците. "Виновна" е и ВМОРО, коjа побунила народот. "Jас сум невин као цвет"

мојат дедо исто е избегал от Костурско 1923 и се заселил в Пловдив.Да не се окажем роднини:smir: Фамилијата ми е Узунови

ајде бре

мојат дедо исто е избегал от Костурско 1923 и се заселил в Пловдив.Да не се окажем роднини:smir: Фамилијата ми е Узунови

Па моите су терани от Кукуш и Драмско - Манолови, заселени во Асеновград! Абе половината град е бежанци, Кјучјука на беше ли с тракијци?

Па моите су терани от Кукуш и Драмско - Манолови, заселени во Асеновград! Абе половината град е бежанци, Кјучјука на беше ли с тракијци?

Тракијците са в кв Беломорски којто е непосредствено до Кичука но сега само старите могат да ти кажат каде е последнија блок на македонците и каде започват тракијците

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom