Книга на жалост за Тоше

• Креатор на темата Креатор на темата samantha
  • Време на започнување Време на започнување

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Na sledniot link moze da se zapishete vo knigata na zalost, otvorena od strana na Vladata na Republika Makedonija, po povod tragicnata smrt na Tose Proeski.
[FONT=&quot]http://tose.krusevo.gov.mk/
[/FONT]Slava mu.

So pocit

Ова е нешто друго.....темата продолжува

Беше и ќе останеш наша легенда! Ти нема замена наш Ангелу!
Почивај во мир....
Се молам за тебе......

Слични се и двете, со исто значење, 10 пати пишав и уште не верувам дека го нема.

што и да пишеме,што и да кажеме него више го нема,колку и да ни е тешко на сите!

Беше и ќе остане легенда...
Почивај во мир ЛЕГЕНДО!

Почивај во мир Ангелу наш, нема никогаш да те заборавиме!

ДА МОЖЕВМЕ ДА ТЕ ВРАТИМЕ СО СОЛЗИ ЌЕ БЕШЕ БЕСМРТЕН!
R.I.P

Ангелу наш најубав...Допиши ги на небото страниците кои тука, на замјата ги остави празни и неиспишани...засекогаш ке те чуваме во нашите срца...почивај во мир,најмил...

Иконо наша..Великану наш...Пеј на небото, како што пееше на земјата..Пеј, за повторно да го чуеме твојот ангелски глас, за повторно да се врати радоста во нашите очи..Те сакаме..!!!:(:(
Почивај во мир.

сегде пишував,ама ништо нема да го врати..сеуште не ми се верува дека концертот од пред 2 недели му беше последен,дека никогаш повеќе нема да сними нова песна..тој беше ангелот наш,нашата звезда,нашиот најдобар,најхуман,се нај нај човек..многу ми фали!!дури и солзите ми пресушија..:cry::cry::cry:

никој не може да те замени!ми те украде патот!светот мој минус тебе во него е празен!!многу страници од твојот живот останаа неиспишани!!почивај во мир,пеј им на другите ангели со твојот ангелски глас и биди нашиот ангел чувар!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom