Околу првиот состанок и каде преферирате да биде?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

Каде на првиот состанок?

• Вкупно гласачи
    202
Дефинитивно парк! И да ми се здосади можеш да му избегаш и да си се најдеш со друштвото..парк.:pipi::back:

Па најверојатно би било на кафе, каде би сврзале некоја нормална реченица повеќе.
Облекувам што сум носил минатиот ден кое стои на столот во детската, освен ако не и текне на мајка ми да смени.
Па, прво се отварам јас по дифолт.. помешано со сарказам, и ондак то.

Најдобро у парк ... супер место каде што може да се разговара на мира

тешка работа јас да закажам состанок...не сум баш по преземање иницијатива.
Но еве се десило некако и кога би можела јас да бирам тоа би било во парк ама не да квакнеме на некоја клупа туку онака да си шеткаме,лежерно нешто муабет,па и уште есен да биде....:pipi:

Најдобро у парк ...во некое темно место :back:

На некое тивко место каде што ќе нема никој, ама дека немаше такво место во анкетава гласав за во ПАРК

Зависи од интересите на двајцата . . .
Ако ми се јаде сладолед предлагам слаткарница т.е. у случајов Ескимо . . .
Ако ми се пие сок тогаш идеме у кафич . . .
Ако ми се јаде и пие истовремено тогаш идеме у кафана . . .
Ако ми се глеа филм (ретко, али сепак се дешава) идеме у кино . . .

Значи, се спојува убавото и корисното . . .

Сите сте запнале за една работа...... сите во парк..........Е САМО НА ТОА ДА СЕ МИСЛЕЛО:pos2:
Па малку романтика, малку галење под звездите(али не у парк има дрва), зимаш ранец го полниш со нешто за грицкање - само ако добро се познаваш со девојката - и ја носиш на некое место каде нема да бидеш забележан од РАЈАТА да можеш барем неколку моменти да поминеш на раат и да се изразиш правилно пред девојката без притоа другаркаи да ја тегне за у клозет или да ти досаѓаат другари:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Али поради тоа што немаше разно за гласање орав и јас Парк.
Се е у романтика???? НЕ е така?:smir:

па може на забава и потоа со убаво расположение да се префрлиме на некое тивко место, пример парк......

па може на забава и потоа со убаво расположение да се префрлиме на некое тивко место, пример парк......

Da, se soglasuvam. Posebno e dobro za da se izbegne onaa "neprijatna tisina" vo slucaj da nemate sto da kazete

Шетња во паркче или на некоја збутана клупица се покажува како многу успешно. Битно намали го бројот на луѓе околу вас колку што е можно повеќе за она да се опушти покрај тебе без алтернативна опција.
Е сеа ако залади има кафулиња со збутани сепариња ама дали знам уопште 3 такви да набројам :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom