Дали откако ќе се форматира/рестартира ајфонот, се бриши iCloud-от т.е. дали ќе треба одново да се најавиш?
Нема да се бриши iCloud-от по ресетирање и пак ќе остане заклучен ама и пак ќе треба да најавиш.
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали откако ќе се форматира/рестартира ајфонот, се бриши iCloud-от т.е. дали ќе треба одново да се најавиш?
Според истражувањата, ова е најдобро за батеријатаДали и пречи нешто на батеријата што ја полнам цело време од 23 до 86,87% многу ретко е под 20 исто и мнг ретко над 90??
Sent from my iPhone using Tapatalk
zemi ibrisi go facebook i probaj stavi go od novo , so toa kje ti otide cash memorija i cisti go za da e pobrz imas trikovi na youtubeИам iPhone 5s,еве веќе скоро 3 години. Последните 2-3 месеци кога отварам страни(page) на фб ЦЕЛО ВРЕМЕ ми крешнува,онака не можам буквално ниту една страна да отворам. Се ми е апдејтувано(и фб,и iOS) ама ова срањево не се управува..
Дали е пожелно и за iOS исто како и за Android да после update на телефонот да се направи ресет?
Исто така има некој мали багчиња од 10.3.1, mesenger не може да ги синхронизира сликите на контактите, не ја дава сликата од appleid во settings и сл.