Ресторани - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Iris
  • Време на започнување Време на започнување
mr_wicket напиша:
Море ”Кај Злате” и ништо друго. Ем ефтино, ем вкусно.
Така е , и ја би играл вака , имаш зелено од мене....

mr_wicket напиша:
Море ”Кај Злате” и ништо друго. Ем ефтино, ем вкусно.
Вкусно кај Кај Злате? :pov:

Нај шабанска кафана е тоа. Не би го нарекол ни ресторан. :lud:

Acid напиша:
Вкусно кај Кај Злате? :pov:

Нај шабанска кафана е тоа. Не би го нарекол ни ресторан. :lud:
Gostilnica e be Acid i ne zaebavaj so im fali be? Ubavo e za jadenje tamu.

Кај Злате е мизерно место чоече, не заебаајте бе, ви влегло во психа пошто сите сељаци го фалат. Услуга нула, јадење нула, ентериер нула.

Него Iris, ти дојде во МК, уште малку ќе и одиш, а ние само по кафиќи се шлаеме и двапати на бурек сме биле откако си тука. За утре важи договорот? Може и во ресторанче претходно :-)

Мистичен напиша:
Кај Злате е мизерно место чоече, не заебаајте бе, ви влегло во психа пошто сите сељаци го фалат. Услуга нула, јадење нула, ентериер нула.
за се друго се сложувам, ама месото е супер, Мистик, ќе ти кажам и од кај знам.
Ги читав предлозите , за Лира се сложувам, за добра храна и Дојрана ќе ја спомнам, Кригла може за мезе, а ако е за салати , човекот обавезно у мрзенци у Јавор (старото) да го однесете. Инаку и меана Б е сега на еден од газдите на јавор мрзенци , може таму на комплетен ручек да го носите , почнувајки од салатите завршувајки на јагнешко (котлети и печење).
мрзенци е до гевгелија, влегуваш во гевгелија, на семафорите после надвожњакот десно накај негорци, ја пропушташ новата Јавор, влегуваш надоле у селото и на крај има огромно дрво (Јавор, нормално). и викаш донеси , келнерот си знае што треба.
толку од мене

Поексклузивни ресторани - Воденица и Липа
Бравос е супер, има атмосфера и не е скапо. За добра атмосфера и Боними е ок.
Ако сакате поегзотична храна, има одличен кинески ресторан со прилично поволни цени на почеток на Водњанска, одма после семафорите од лева страна. Често идам таму и тупан се праам од јадење, ептен е вкусно. И арапскиот ресторан Ум Зина е супер.

Мистичен напиша:

Него Iris, ти дојде во МК, уште малку ќе и одиш, а ние само по кафиќи се шлаеме и двапати на бурек сме биле откако си тука. За утре важи договорот? Може и во ресторанче претходно :-)
Ne zaebavaj be za tie pari so sakas?

Не сакам да ве убедувам ама за тоа дека нема добра храна... ху ху ху колку немате појма, па уште селјаците ја фалеле :lud:.. незнам.. али да можеш после факс да напраиш доручек, и да се најадеш топ.. пааа кажете ако имате болље предлог.. 7(седмица)?!:raz: ќе ве послушам и ке појдам ако е подобро јадењето од “Кај Злате“ одма ви пишувам..

Иначе фала богу има ресторани за вечера онака -буџо- што би рекол јас, има на пример El Greko, Ден и Ноќ, во Aleksandar Palace, Enriko, Gino и не ми текнуваат уште...

Носталгија е местенце за мерак.

Љуѓе ја заборавивте ресторанот на Дуле и Коќи Балканика стварно има убави работе!Се е прекрасно таму!
Башка сега ги читам постовиве а сум мртов гладен уууууф!:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Fir_Maked напиша:
Ne zaebavaj be za tie pari so sakas?

За тие пари имаш гостилници на секое ќоше каде што јадењето е повкусно, услугата пољубезна и ентериерот покомотен.

Ви се верува ли Кај Злате немам никогаш јадено, а имам поминато 1000000000 пати!

Нај елитни паб ресторан клубови во Македонија и на Балканот се Ханибал и Деспина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom