Ресторани - генерална дискусија

  • Креатор на темата Креатор на темата Iris
  • Време на започнување Време на започнување
Девојките се супер и концептот им е одличен. Знаат храна така да нема да згрешите. За разлика од испуваниве кувари наши кои од пилешки стек цезар салата и помфрит со сирење друго не виделе, скроз друга приказна е ова.
 
Ја познавам оваа Елена :D
Хипстер-филмче малку причава, ама ок...ај ќе кажеш дали ги бива.[DOUBLEPOST=1505849304][/DOUBLEPOST]Вака не изгледаат лошо...

IMG_20170919_212553.JPG
 
Последно уредено:
Киоск Бургер (имево...) карши драгстор Бети да не бил некој? Вака на слики делува доста примамливо.
 
[/DOUBLEPOST]Вака не изгледаат лошо...

Прегледај го приврзокот 177590

Pretzel bun ок али месото е трагедија на таа цена. Аман не бутајте јајца презла кромид сенф буковец унутра, не праите ќофтиња. На квалитетно јунешко од врат само поголема количина за сол и бибер од надворешните страни пред да се стави на грил. Толку! Незнам зашто комплицираат и искача на крај безврска.
 
Има некое ново место за fish&chips кај Грчка амбасада ваљда. Вака на слики изгледа екстра, незнам дали некој има искуство?

M's Fish & Chips се вика местово.
 
Има некое ново место за fish&chips кај Грчка амбасада ваљда. Вака на слики изгледа екстра, незнам дали некој има искуство?

M's Fish & Chips се вика местово.

Мене ми се свиѓаше. Се беше вкусно а и сосевите ги имаа погодено. Не ме бива многу за ревјус... иди пробај нема да се заебеш.
Едино што може у иднина да расипат е да не го мењаат зејтинот редовно.

osbyR2oRT92cb5cy0SVKPw.png
 
Мене ми се свиѓаше. Се беше вкусно а и сосевите ги имаа погодено. Не ме бива многу за ревјус... иди пробај нема да се заебеш.
Едино што може у иднина да расипат е да не го мењаат зејтинот редовно.

osbyR2oRT92cb5cy0SVKPw.png
Баш сеа одма ќе идам тоа ослич мени да го пробам.[DOUBLEPOST=1513800118][/DOUBLEPOST]топ е храната таму

(ќе видиме до кога)
 
Последно уредено:
Бев и јадев по'бојот со риба и чили сос. Добар стварно. Наредно ќе ја пробам чорбата од лосос ми се виде убава. Нека издржат во квалитет само се друго си е на место како што треба. У секој случај, секое место што има inhouse направено пециво ми е фаворит. Мислам дека знаат што прават, и се надевам ќе опстанат.

Него овие со хотдозиве уште ставаат хреновка виршла? Нешто homemade кобасица да фукнат или kasekrainer или франкфуртер? Не сум бил од кога почнаа незнам, знам дека лепчињата им беа неинвентивни, а додатоците аматерски. За виршлата да не зборам, перутина.

New Yorker во МК
25398817_2008254649388429_3962242805105869419_n.jpg


Истиот во светот

12829144_2006681096223863_6168560741206923654_o.jpg


Разликата е евидентна...
 
Бев и јадев по'бојот со риба и чили сос. Добар стварно. Наредно ќе ја пробам чорбата од лосос ми се виде убава. Нека издржат во квалитет само се друго си е на место како што треба. У секој случај, секое место што има inhouse направено пециво ми е фаворит. Мислам дека знаат што прават, и се надевам ќе опстанат.

Него овие со хотдозиве уште ставаат хреновка виршла? Нешто homemade кобасица да фукнат или kasekrainer или франкфуртер? Не сум бил од кога почнаа незнам, знам дека лепчињата им беа неинвентивни, а додатоците аматерски. За виршлата да не зборам, перутина.

New Yorker во МК
25398817_2008254649388429_3962242805105869419_n.jpg


Истиот во светот

12829144_2006681096223863_6168560741206923654_o.jpg


Разликата е евидентна...
Од каде е тој хот-догот?
new yorker?
каде е тоа?


Иначе, ваму вчера земав мени ослич. Добро и можда невообичаено за кај нас е кога се води сметка за детали. На овие им беа, според мене, добри сосовите и компирите (покрај главното).
Ко што кажа некој, можат да го заебат лесно местово, ако почнат да не мењаат зејтин редовно.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom