Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво да ги победиме на Палермо па после ке планираме за Челзи ...Треба да се одморат Дел Пиеро и Недвед..

Ajde so srekja neka vi e i so Palermo i so Chlsea,
P.S aj uste malce i vie stignuvate do 100ka.Bravo!Cestito!

Ajde so srekja neka vi e i so Palermo i so Chlsea,
P.S aj uste malce i vie stignuvate do 100ka.Bravo!Cestito!

Фала фала. До 1000ка не 100ка ке стигнеме.

btw Трезегол се врака најверојатно викендов во стартни 11 Тука

Очекувам голема победа!!!! FORZA JUVE!!!!:olee::olee::olee::sport1:

Ние сме втори до 1000ката така?Само фан клуб Милан уствари не не...Сликовница-клуб Милан е пред нас така?

Ние сме втори до 1000ката така?Само фан клуб Милан уствари не не...Сликовница-клуб Милан е пред нас така?
Ne, Manchester napravija 1000 uste pred Milan, ama nema vrska treti ke bideme so takvo dostignuvanje:toe:

Ако е Хидинк тренер на Челзи мислам дека ке тепаме Англиските екипи тешко играат со италијански кажи речи 90% од англиско италијанските дуели завршуваат со победи на италијанските така да мислам дека ке треба да го миене челзи без проблеми, а со палермо треба да се одморат Дел Пиеро, Недвед и Амаури за да се свежи против Челзи:vozbud::vozbud::vozbud:

Ме фаќа еуфорија пред дуелов со Челзи. Во ваквите натпревари не е битна формата туку моменталната мотивација и подготвеност. Многу голем оптимиста сум, ке видиме што ке биде.
Ама прво утре со Палермо да си ја завршиме работата па после ке правиме калкулации за со Челзи. Позз Јувентини:back:

Хидинк нема уште доверба ни ти пак ги организирал играчите, прв меч ќе му биде со Челзи во лига на шампиони и мислам дека или ќе биде Х или ќе тепа Јуве

Znacit ovie od MTV1 me izvadija od kontakt:nerv:Namesto Celzi-Juventus da ja davet direktno tie se zapnale samo za Real:zid:

Znacit ovie od MTV1 me izvadija od kontakt:nerv:Namesto Celzi-Juventus da ja davet direktno tie se zapnale samo za Real:zid:
Ако не е пренос Челзи-Јуве, сигурно ќе биди снимка, а за да ја гледам утакмицата ќе останам и до 5 сато сабајле буден ако треба.

I jas ke ostanam ama problem e so trebit vo 6 da stanam sa naskolo.:toe:

дадов 10 ако треба че даам уше 20eu.:pos2::pos2::pos2:(к-15)

шала настрана повеќе сакам да ги гледам јуве и челзи отколку реал:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom