Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
епа не може интер да губи секогаш од милан . а за скудето дека е 100 % наше наше е :) туку да земеме титула во лш за недвед мирно да може да се пензионира .

awe toa mi e edna od najgolemite zelbi dupla kruna skudeto i liga shampioni ama neznam za godinava Liga SHampioni ali skudeto sekako

која екипа мислис дека ни е најголем конкурент за ЛШ ? освен барса имаат јака екипа .

barsa i chelsea mnogu se jaki neznam se mislam!!! awe ne deka nie nemame shansi ama mislam deka se u ovie momenti barsa i chelsea se pojaki od nas

епа види вака знаеш ли дека лампард рекол дека не се плаши од ниедна екипа освен од јуве ( знаци појаки сме од нив :D ) а за барса ке најдме лек дека имаат слаба одбрана . биди оптимсит малце мислам дека оваа година е реално да земеме двојна круна

awe ja sum optimist ama realno koa gleame mnogu starshno brza igra na barsa ne ni odgovara a za chelzi mnogu se borbeni niv moze da gi tepame ali barsa neznam kako ke se snajdeme so nejziniot sreden red

е па не знам сигурно исто како 2003 - та год. залајета за резултат 2-1 :icon_lol:

awe sho znam toa sea vidi vaka juventus e klub koj zavisi od pavel nedved ako nedved se povredi gotovo e taka da znesh jas sum navivach na juve eve veche 10 godini najveren nema drug klub zamene ali juve od koa dojde nedved po prv pat odkoa se sekavam zavisi od eden fudbaler

абе не е битно од кога навиваш туку како навиваш , јас навивам за јуве од 1994 год , лш јуве - динамо киев 4-0 мислам дека заврси тој меч , животна желба ми е да одам на натпревар на јуве , се надевам дека ке ми се отсвари некој ден а дека јуве зависи од павел не е така , така бесе 2003 - та кога изгубиме во финалето поради сто он не играше , но со доагањето на виера работите се сменија ако гледас така павел е надвор од форма ама јуве пак гази све

Секоја чест најстабилна екипа моментално со срека и во лига на шампиони ке ви треба инаку Фиорентина ве следи:wink:
следната сезона очекувам да ве заменат

CopyOfDeath напиша:
Секоја чест најстабилна екипа моментално со срека и во лига на шампиони ке ви треба инаку Фиорентина ве следи:wink:
следната сезона оцекувам да ве заменат
epa ajde fala moze machester go srkashe ama ke bidit inache da kaza 4 0 ne e mala rabota pa makar i protiv kaljari a sea sho ni naprai usluga inter mh mh mh titula 29

незнам како ке го поднесат миланезите овој пораз:raz:

pa copy ova e najgolem udar za niv od rival da izgubish znaesh deka e mnogu tezok nudar nego kako ke go podnese ova angelot ostavka ili

ify1yq.jpg

Тепаше Интер како и што очекував.Јувентус rulz:music3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom