Работи кои никоја жена не сака да ги чуе од маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
1.koj bese ovoj?
2.zaso raskina?
3.mislam deka si se popraila malce ama ako "ti stoi"
4.a zaso ne mi kaza deka ke ides tamu ( a pred toa 10000 pati sum kazala)

Мене па ич не ми смета да ми збори за бивши. И ја сум имала бивши и тој имал и заедно се смееме на некои ситуации со бивши :)))

Наспроти тоа ме вадат од такт следните реченици:

Што изводиш сега?
Зашто создаваш кавги без причина?
Зашто се буниш кој не разбираш?

Толку ли е страшно некој да ви го утне името за време на оправдани причини, т.е. работи? :kafe:

- Ќе одам у кафана со другарите, и не смееш да дојдеш пошто ќе бидеме само машко друштво.
- Зошто го поздрави, знаеш дека не живеам со него(не сум у добри односи)
- Не може да одиме таму со нив, зошто јас така сакам, и не ми е гајле шо ти сакаш и кај сакаш да одиме и со кого.
- Не испаѓаме вечерва ме мрзи, но можам да дојдам ако сакаш кај тебе да гледаме филм:p
- Ти реков да не се дотеруваш толку, ќе седиме во парк ај оди пресоблечи се сеа.
- Ама да не ти дојде превише секс, да не ти се смачи од мене после, доста ти е!:tapp:

ne saka da i kaze koga go :drk: i da ja zamara za glyposti

Ај поттргни ја главата да и го видам гзот на женскана позади тебе.

Еј, види колку добро изгледа дечконо...:)

Еј, види колку добро изгледа дечконо...:)

Meне ова не ми смета:icon_lol:,нормално,под услов да фреквентноста на ваквите изјави и начинот на кој се кажани,не ме натераат да бидам љубоморна на мажи.:icon_lol:

- Ќе одам у кафана со другарите, и не смееш да дојдеш пошто ќе бидеме само машко друштво.
- Зошто го поздрави, знаеш дека не живеам со него(не сум у добри односи)
- Не може да одиме таму со нив, зошто јас така сакам, и не ми е гајле шо ти сакаш и кај сакаш да одиме и со кого.
- Не испаѓаме вечерва ме мрзи, но можам да дојдам ако сакаш кај тебе да гледаме филм:p
- Ти реков да не се дотеруваш толку, ќе седиме во парк ај оди пресоблечи се сеа.
- Ама да не ти дојде превише секс, да не ти се смачи од мене после, доста ти е!:tapp:

Па нормално бре. За мене кафаната и друштвото се света работа. Автоматски црвен картон ако ми мрчи некоја за ваква реченица. Друго е да е мешан состав друго е момачко вече.

"Tи да ме сакаше немаше да се омажиш за мене“

Жено нема потреба да купуваме навлаки за седиштата во автомобилот можеме да ги употребиме некој од твоите гаќи. Она мене ќе ме заебава Size does matters :kesa:

На “Многу ме потсеќаш на една бивша“ нема жена која не би вреснала од мака... мислам...

На “Многу ме потсеќаш на една бивша“ нема жена која не би вреснала од мака... мислам...

Ова е точно особена ако се работи за припадници на извесна сексуална ориентација

233170_main.jpg

Ако типов сегашната женска го потсеќа на БИВШАТА (буквално)...

машкото вика: јас сум машко ... јас можам ти неможиш

за сешто... да излезе у град без прашање( машкото може ,, девојката не неможе треба да го праша партнерот:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom