Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти како маж никогаш не сакаш да чуеш од жена: „Многу си поубава од мене вечерва“?Многу си поубава од мене вечерва тоа никако
Па никој неќи да слуша за бившите,без разлика дали е машко или женско.И се разбира никој неќи да слушни како неговиот партнер во сон довикува друго име.~За бившиот~
Какви било приказни за поранешни дечковци, дури и за оние кои биле вистински клошари. Ако вашиот бивши бил глупав тетовиран поранешен затвореник без памет, ова може да го направи машкото да се чувствува како досаден и не мажествен. И исплашен.
~Име~
Било чие име, додека спиете.
Овде веќе нема место за дискусија,никој неќи да биди споредуван со друг,на било кој начин, а камо ли за големината,посебно оти им е слаба точка на машките:pos2:~За неговата големина~
"Би рекла дека е околу просечен ако не и малку поголем." Не, стварно нема потреба да се плеткате околу големината. Тоа е како машкото да зборува за вашата тежина и да ја споредува со други девојки. Може да доведе само до недоразбирања и болки.
Можи да се речи дека е вистина.Машките не се замарат со шопинг.Влеват во бутици по потреба и првото нешто што ќе го бендисат го купват.~Шопинг~
Каква било информација околу работите што мислите да ги купувате. Мажите се комплетно среќни со она што навистина ќе го купите, но копнежот по оние штикли/фустан/чанта, ги нервира.
Точно,ги фаќа паника ко ќе видат женско кај шо плачи и не знат шо да напрат за да ја смират:pos2:~Цимолење~
Звукот на плачење. Ги уништува. Секој маж се би направил за неговата сакана да не биде тажна и депресивна, ама претераното цимолење ги вади од такт.
Не мислам дека е ова вистина.Баш си ги раскажваме сонојте со дечкото и си ги толкуваме.~Вашите соништа~
Вашите соништа. Освен ако не сме ние во нив и ако сме во позитивно светло. Ако не, чувај ги за психијатар.
:pos2:секогаш се нервира ко ќе му речам така.И одма следи коментар:Ајде побрзо,неќам да ме гледат луѓето со чанта:pos2::pos2:мажот не сака да слушне:
-дебела сум
-леле ноктот го скршив
-ќе ме почекаш да ги пробам чизмине?
-знаеш дека онаа и оној...
-ме боли глава сеа
-придржи ми ја ташнава
-мислиш дека сум секси?
-да се фарбам црвена или плава?
~За неговата големина~
"Би рекла дека е околу просечен ако не и малку поголем." Не, стварно нема потреба да се плеткате околу големината. Тоа е како машкото да зборува за вашата тежина и да ја споредува со други девојки. Може да доведе само до недоразбирања и болки.
Секое машко сака да ги слушни тие реченици,ама не да биде споредувано со големината на бившите :pos2:Море секое машко сака да ги слушне зборовите “ЛЕЛЕ КОЛКАВ ТИ Е“ или “WOW“ иако може да му е најмал на свет иначе ниту едно машко не сака да слушне “Чекај, а кај ти е?“ или “Колцав ти е?“ а уште помалку “Мислиш дека со ова можеш да има ѕех:?:“ Зашо тогаш ќе го закопа па и колку да му е расположението кренато ќе предизвика Куропаѓачки Срам :kesa: кај него а и со тоа ќе прикаже девојката дека е лесна и дека се пеглала со многу повеќе машки и дека има пробано многу повеќе машки :helou::star:
Епа повелете изјаснете се што не сакате да слушнете од партнерот за време на секс?