Најдобрите шоумени во Македонија

СЕ знае кој е церемонијал мајсторот! Плус екипата од К-15.

Не знам точно кога е Земи или Остави на Алфа (гости Бубо и Васко),гледав само најавната реклама,е она ќе биде :pos2:

Игор Џамбазов дефинитивно. Човекот си има ѕвезда..

Еден и едниствен Игор Џамбазов.:wink:

#1 Би рекол Џамбазов човекот едноставно има премногу животно искуство
#2 Тони би дојдол тука некаде бидејки не ми текнува на друг моментално

Најголемиот е Игор

Игор Џамбазов е најголемиот шоумен во Македонија на сите времиња:vozbud: без двоумење!!

според мене Тони Михајловски, па после него Џамбазов.

Во конкуренција за титулава можат да влезат САМО две особи: Игор и Тони. Значи подобро поставено, прашањето би гласело: Кој е најдобриот шоумен на сите времиња во Македонија: Игор или Тони? :)
Гласам за Игор.

Се знае кој е мајсторот за такви работи во Македонија
Еден е Игор Џамбазов:vozbud::vozbud:

Игор Џамбазов е новиот водител на Тркало на Среќата.. баш прееска го гледам на сцена со Дац и Натали и го појачив ТВ и Дац се збогуваше со публиката..

добив желба пак да почнам да го гледам тркалото.. :tv:

Игор Џамбазов е најблиску до тоа што се подразбира под шоумен. Другите се за никаде. Пробуваат да изиграваат нешто ама не ги бива.

Игор Џамбазов е на врвот, без сомнение. Добро се сеќавам иако бев мал како го водеше Бинго и неговата легендарна изрека “Натали, дај му на човеко„ .
Сега гледам ќе го води и “Тркало на среќата„ па ќе ми биде лезет да гледам.

Игор е незаменлив лик,има способност да привлече публика како никој кај нас.Самиот за себе кога ќе го најават вика,Јас сум единствениот шоумен без свое шоу,јас се сеќавам иако бев стварно многу мала дека тој прв започна со водењето ноќно телевизиско шоу,нешто за што тогашните водители ниту го замислувале ноту можеле да го изведат и ми текнува дека Бошко секоја емисија седеше до него на еден кауч..уште да ми текнеше како му се викаше емисијата супер ќе беше,ама не ми текнува.Оваа емисија се емитуваше неколку години пред да се појави Џандар Збира.
Игор не е само шоумен,тој е жива урбана легенда

Toни Михајловски е закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom