Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакам само да прашам дали има на Технолошкиот факултет катедра само за архитектура онаа стандардна архитектура што си е за ниски и за високи градби![]()
Еве ти ја студиската програма. Разбуричкај се, ќе најдеш и друго додатно инфо ако те интересира.Сакам да добијам податоци за Природно техничкиот, односно рударско геолошкиот смер и диспензираните студии во Прилеп?
-Претпоставувам дека на диспензираните студии, помалку часови би се одржувале.... но што е позитивно, а што негативно за диспензираните студии и општо?
Има некој на оптиката????
Еве ти ја студиската програма ..Пишува ли некаде што предмети ке има за новата архитектура ??
Туризам и бизнис логистика имаш во СК. А тоа Бизнис мен. не знам од каде ти е, нема таков смер на економски фак. За во СК иначе само ја најдов оваа адреса ''Александар Македонски'' бр.24 - Таму е кампусот на ФПТ, а најверојатно и на другите факултети. Бројот од студентската служба ти е +389 32 550 080Кај треба да се запишам за Биснис Менаџмент во Скопје да студирам,и која е цената по година?