Aj ve molam nekoj neka mi prati serial po PP za Crimsonland poso najdov mal milion seriski broevi no nikoj ne raboti za eden mi vikase deka bil od prethodnite verzii na Crimsonland PLEASE!:salut:
Луѓе коа барате помош од овој тип (компјутерска игра + технички проблем) листајте и спецификации на компјутерот, и до детаљ што пишувало у тоа SEND or DON't SEND прозорчето. Инаку вака, од кај па некој да знае зошо не ти се пушта играта......
ej abe koj moze da mi pomogne okolu igrava
se vika tycooncity ney york ama ja uklucuvam i prvo se igra , ja pominuvam prvata staza i koga ce treba da se startuva vtorata staza se gasni igrata ili ako uklucam sam da si gradam po cev grad i togas se isklucuva aj ve molam malku pomoos ! plsss
Помош ама ако може побрзо. Ја инсталирав LA Rush и ми се појавува некој си протекшн што го знам што е, и ми вика да го ставам првиот диск, ставам вика не е лиценциран, прај некоиси чекдиск и пак ништо, со вториот диск пак ништо....Ако може некој да биде добар да даде крак или абер како да ја опоравам играва
dadada mi se pojavuva ova don send ....ili samo se gasni bez toa inace pocesto mi se pojavuva send i don send aj vidi pls da e namestam samo so ovde pisuva nesto + za igrata
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.