- Член од
- 6 април 2006
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
znaj nekoj kod od "brother in arms-eared in blood"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sefe prati kod jas ke ti pomognam kaj sto si zaglavilse razbira be nekoj tuka od vizual bejzik?
pram froger. naprajv zabata da mrda i se drugo. kolite so odat od desno na levo koj ke pominat preku cel ekran odnovo pocnuvat. a tie so odat od levo na desno isceznuvat.
btw koj ke ja dovrsam ke ja aploudiram i ke vi ja pustam ako sakate da ja igrate
sefe prati kod jas ke ti pomognam kaj sto si zaglavil
samo kazi source od kade ti e , ti go pravese skros od pocetok ili od internet najde i ti samo nadopolnuvas??
:uvo:
Од таму ти ги дадов соодветните линкови по ПП. Ако не работат, тогаш нешто друго не ти е во ред.http://www.gamecopyworld.com/od ovde so treba da simnam, ja ovde ne mozam da se snajdam![]()
na gta san andreas .pred nekoe vreme si se igrase super sea go formatirav i stadov duplo pojaka graficka i go formatirav ja instaliram gra san andreaS .
I NE MI RABOTESE
ustvari si pocvese da igra .i po nekoe vreme ko ce pocnev da vozam so tockon mi pocvese da koci. i ne mozese da se igra od seckanje .. PLS MALCE POMOS
A ti koci samo koga go vozis tocakot? =))na gta san andreas .pred nekoe vreme si se igrase super sea go formatirav i stadov duplo pojaka graficka i go formatirav ja instaliram gra san andreaS .
I NE MI RABOTESE
ustvari si pocvese da igra .i po nekoe vreme ko ce pocnev da vozam so tockon mi pocvese da koci. i ne mozese da se igra od seckanje .. PLS MALCE POMOS