Ви влијае ли годишното време на либидото?

Фебруар бе!

Ko мачкине :pos2:

Годишното време нема некое влијание врз моето либидо, но моменталните временски услови и температурата имаат. Сепак, најомилени ми се есен и пролет.

Зима е мое годишно време. Растурам со енергија во тој период, и сексуална и каква сакаш... :icon_lol:

Пролет дефинитивно. Ем не е жешко да се препотиш, ем нема потреба да соблекуваш сто работи. Најмерачки ми е.

Најрасположен сум во зима-стоплувањето во зима највеќе влијае на my libido.

Не влијае многу, ама најубаво ми е во пролет и есен:pipi:

Лето.
Инаку, се ми влијае, не само годишното време иако знае да ме стимулира.

Да се надоврзам на темава,лето дојде:)
Што е она што со себе го носи летото,што не тера на авантури,флерт,дружби,неверства?Дали се тоа разголените тела,што поминуваат до нас,плажите,концентрацијата на луѓе на едно место?
Некаде прочитав,летото е магично за неверства,се согласувате?

Не ми влијае ништо на либидото сега за сега...
Во зима замислувам што има под палтото т.е. облеката...
На лето ептен ми бодат очи сите жени...
Horny as hell all the time.:)

Да ми влијае.Пролет ми е најубаво,наопуштено,после лето зашто можам да шетам со малку облека на мене,така се чувствувам најубаво.А зимно време и есен сум целата депресивна,нерасположена...ми треба повеќе време да се навикам и да се вратам во форма :)

Сум немал проблеми во текот на целата година желбата за секс е доста појака од влијанието на годишните времиња :)

па да Лето
колку по малку облека
:vozbud::vozbud:толку поголема ерекција

libido

Pa spored mene najdobro vreme so nemorat da znacit e letoto, togas najmnogu se vozbudvam, pomalku obleka, cesta erekcija dali od pomisla za seks ili od toplina nemat vrska. Erekcijata e ista nemat vrska godisnoto vreme. Po sloboden si vo sekoj pogled. Libidoto e poaktivno.:vozbud:. Ivo zima e libidoto aktivno no kako vo leto nikako. Zato praktikuvajte povekje seks vo leto.:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom