Ви влијае ли годишното време на либидото?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ви влијае ли годишното време на либидото? Па и на харизма (сексуална) и се останато, онака народски што би се рекло "ми иде"!

Мене тапа период ми е пролет и лето, радосен сум што дојде септември!

Не знам колку влијае годишното време на сексуалноста, но годините секако дека влијаат. Мене лично не ми влијае времето, во прашање е желбата као и секогаш. Кога се сака се(кс) се може, кога се мрази бог да те пази.

И ветер да дува и бура да коси, и слнце да грее и пече! Годините врват, карванот пораѓа, а мене ко на дете мало у пубертет. :twisted: :twisted: :wink:

Ок е тоа што ви се ебка преку цела година...и мене исто, ама у пролет ми е хмммм. Пролетта некако ми е најјебозовна од сите годишни времиња.Девојките ми изгледаат најсекси, и хормониоте најмногу тогаш ми работат :P

Epa meckite od son izleguvaat togash :) pa pocnuvaat so suknjicki, ovo ono... samo neznam kolku e toa tocno vo posledno vreme, zemajki vo predvid deka se e razgoleno i na zima.

Не знам, ама во пролет се ми изгледа посекси. А зимата па си има своја драж.Студено надвор, ти под јорган си онадиш мх мх мх :pos: :pos: :pos:

Мене летото никој не смее да ме чека оти му пресеков све и одма на мачките давам!!! :twisted:

Не сакам лето, овој период ми е омилен :D

Ха ха, влијанието и нејзините влијанија.
Кај човек ама буквално се може да влијае.
А шо знам, за мене е океј. Ем лето ем зима ем било шо, моџото ми е океј. Ама заебано е тоа што не зависи само од мене.

More dojde li prolet i leto mi udaraat hormonite vo glava:vozbud:, a zimo i esen potonuvam vo dlabok son kako meckite

Ви влијае ли годишното време на либидото? Па и на харизма (сексуална) и се останато, онака народски што би се рекло "ми иде"!

Мене тапа период ми е пролет и лето, радосен сум што дојде септември!

mene isto... nekako od septemvri ko zivotot da mi stanuva podinamicen... valjda povekje obvrski so skolo i taka..

12 месеци во годината сум ист. Исто толку време сум турбо спремен за се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom