LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
штета, тв не гледам ама ич а просторот ми е тој
Пробај во помалите продавници за бела техника, во поголемите се сомневам дека има под 43.

32јки ретко праат скоро и ги нема во продажба

Ako prema prostorot ti odgovara 32" togas eve ti nekoj predlozi ( odluci si koj ti odgovara prema tvojot budzet )

Ako prema prostorot ti odgovara 32" togas eve ti nekoj predlozi ( odluci si koj ti odgovara prema tvojot budzet )

Фала за предлогот, ама нема ниту еден фхд

Фала за предлогот, ама нема ниту еден фхд

Ovoj model na 32" e Full HD

Ovoj model na 32" e Full HD

Да, видов.
Малку копање по нет и се наоѓаат ривјуа.

Реално, на се што е помало од 40" нема некоја поента ФХД, на мала збиена слика едвај да сетиш разлика.
Инаку 32" има колку сакаш секаде

Дали има realna разлика во сликата 32 инчен тв fullhd vs hd ? Дали вреди разликата во цена?

Дали има realna разлика во сликата 32 инчен тв fullhd vs hd ? Дали вреди разликата во цена?
Мислам дека не. Али на лице место треба да се види, пикселите према резолуцијата не сум сигурен дека пасуваат на фулхд.

Прашав бидејќи 32 инчи не се кизнае колку. Читав и по нет..генерално коментарите беа дека не се осеќа разлика во сликата. И ако се гледало 1-2 м далечина од тв тогаш можело да се забели квалитетот на сликата т.е појќе пиксели имало на хд од фул хд, а на поголема далечина исто било
Се заинтересирав бидејќи кај нас скоро сите 32 инчни тв-ја се ХД, ретки се тие со фул хд..

Дечки ај еден совет кои од овие два телевизора е подобар:

Дечки ај еден совет кои од овие два телевизора е подобар:

кој има поголема гаранција , тој е подобар.
И види дали андроидот им е официјален или не .

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom