LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li nekoj iskustvo so TCL televizori?
Добри се ,тоа е како класата на Xiaomi смартфони што се популарни кај нас така и ова наскоро TCL ќе бидат популарни види на ЈуТуб за ваков модел и се вистински конкуренти за познатите брендови кај нас

Nekoj serviser za smart tv shnaider??
Po moznost k.palanka?

Дечки,поздрав.
Мислење од вас за овој тв.Фала!
Screenshot_20200505-025200_OTTO.jpg

Sto bi odbrale od ovie 2 modeli na LG? budzetot e tolku maksimum... koj PLA?ili PLB?
Вториот
Дечки,поздрав.
Мислење од вас за овој тв.Фала!
Прегледај го приврзокот 249633
Топ е го има другар.

Вториот

Топ е го има другар.
Океј,супер.Плус на намаление е околу 350 евра.
Видов во мк е преку 500 евра а тѕка во германија 350 сега на намаление.

Sto bi odbrale od ovie 2 modeli na LG? budzetot e tolku maksimum... koj PLA?ili PLB?
Вака, на прв поглед, исти ми се гледаат[emoji849]Зимај поефтиниот [emoji6]
Ја би ти препорачал нешто друго и малку поскапо , ако си во можност се разбира :

Пред се, заради андроидот, има мнооогу поголем потенцијал од "обичните" смарт телевизори.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ja ti edo golemko 140 ekran, 27 banki.
Ili ja ti uste poubvo Samsunsce, 124 ekran. ke ti ostanat 400 den za castenje. \

Боље поквалитетна слика без андроид него обратно. Него членот не кажа која големина сака!

49/50, преферирам Samsung / LG, ги гледав моделите по нет ама сепак треба да се оди на лице место.
Опција е моделот LG 50UM7450 PLA што го стави членот погоре иако малку поскап од предвидениот буџет :D

49/50, преферирам Samsung / LG, ги гледав моделите по нет ама сепак треба да се оди на лице место.
Опција е моделот LG 50UM7450 PLA што го стави членот погоре иако малку поскап од предвидениот буџет :D
Глеам у сетец нудат 5 год гаранција на самсунг. И таман не ти го надминува буџето. Гледај од RU серијата.

Сите ТВа во сетек се со 5 години гаранција, тоа како акција нешто им е.

Сите ТВа во сетек се со 5 години гаранција, тоа како акција нешто им е.
Конкуренција ваљда. Иначе у Нептуа рекоа дека официјалната продужена гаранција од самсунг е истечена, а може да се доплати кај нив со оддатни 3% од цената.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom