That '70s show

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Kelso mi e najsmesen so svojot narcisoizam,Fez e dovolno da optvori usta i da padnam od smea,Kiti mi e no coment:pos2:Odlicna serija

После Фрејзер оваа ми е омилена серија... знам порано на Нова ги даваа не пропуштав ниту една... Инаку најзакон е Ред- фаца е:):)

Закон серија една од поинтересните комедии само штета што се многу кратки.Иначе да Фез е најкул од сите :)

гледав порано сега незнам на која програм и кога е...иначе супер си е серијата, а мене омилен лик ми е Hyde(името му го заборавив)

гледав порано сега незнам на која програма и кога е...иначе супер си е серијата, а мене омилен лик ми е Hyde(името му го заборавив)
Ја даваат на Сител во 14 часот, а иначе Hyde се вика Steven и закон е..цело време таков искулиран, ама кога и да отвори уста да се згазиш од смеење..

Ја даваат на Сител во 14 часот, а иначе Hyde се вика Steven и закон е..цело време таков искулиран, ама кога и да отвори уста да се згазиш од смеење..

:uvo:thanks a lot.а ова за името, значи стварно сум глупа:kesa:

Aj ако може некој да ми каже дали ја има серијава поточно дали има преводи за не. Сега ја симнувам прва сезона па ако има некој превод или линк да ми прати. Позззз

една од поомилените серии ми е нема кој да издвојам сите се луди

Хахахахаха...браво на кој му текна ваква тема да отвори!:pos2:
Најдобри се луѓево!Поготово Келсо е крај!Стивен и Фез ми се на второ место али Келсо е ЛЕГЕНДА!Иначе многу ми се свиѓа Мила Кунис(Џеки):vozbud:ептен е добра!!!
Браво за темава

Ја обожавам серијава.Една од најсмешните хумористични серии.Секогаш ме релаксира и ко ќе ја гледам се газам од смеење:tv:

Дефинитивно се закон!заедно со Friends најдобра серија!Келсо е лудак!:pos2:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom