That '70s show

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
B

black angel

Гостин
serijava e top ja davaat na sitel sekoj den od 21.45 a na kablovska ja ima na obn.najdobra serija do sea!mislenja people:pipi::helou:

Серијава е супериска, најзакон актер-тој латино типот

Смешен ми е само тој хипикот со витканата коса, инаку генерално серијата ми е ретардирана, за што длабоко придонесува глумата на Ештон Качер.

Fez:Good day! I said Good Day!:pos::pos::pos:
ѕверови се:pipi:

Интересна серија, само Качер стварно иритира со глупавоста...Во глобала е ок, не ја следам најредовно, ама добра е за тепање време.:)

Хехе... Е. Качер :pos: некои епизоди се стварно супер ама некои се тапа. Најзакон дел од епизодите кога ќе се соберат на таа округлата маса и ќе дискутираат, Људила.

Добра серија за релаксирање на мозокот и затегнување на стомачните мускули.

серијата е ок,најсмешни ми се фез и тој бушавиот.го сакам ештон качер,ама во серијава глуми(ај хоуп соу)премногу глуп и некако ја тупи целата серија.иначе серијата е ок,секогаш кога ќе ја фатам ја глеам

Ја обожавам серијава. Ме релаксира и ме смее па затоа и ја гледам:pos:

Хехе... Е. Качер :pos: некои епизоди се стварно супер ама некои се тапа. Најзакон дел од епизодите кога ќе се соберат на таа округлата маса и ќе дискутираат, Људила.

Добра серија за релаксирање на мозокот и затегнување на стомачните мускули.

Тоа е нелегалниот дел од тој период:wink:,баш интересно им текнало,многу луди муабети паѓаат...
А иначе мислам дека Качер баш добро ја има одиграно улогата,и придонесува многу во серијата...ми се свиѓа ептен како ги имаат претставено 70тите:pipi:

Серијата е супер...Воглавно излегува од просечната американска серија.Само периодот во кој е снимана дава посебен шмек...хипи времето,па мора да е интересно...:vozbud::smir:

Оваа серија ми е плукнат Телетабис. Американски смешки:)

Качер е намерно дебилен...
Како не сте го сфатиле ова до сега :S :S

Sверови се нај смешно е коа на Естон Качер ке му се појави бубуљица пред да се слика

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom