Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i na t-mob imas usluga so 3den povik +1den min kon t-mobile korisniciМоментално мислам дека ВИП имаат најдобри тарифи за припејд. За постпејд немам видено.
На ВИП има 2 денари минута + 3 денари за воспоставување повик.
Значи првата минута ти е 5 денари а понатаму секоја следна минута + 2 денари.
На т-мобиле првата минута ти е 4 ден. и секоја следна ти е + 1 ден. (цените ги заокружив без децимали).
i na t-mob imas usluga so 3den povik +1den min kon t-mobile korisnici
i na t-mob imas usluga so 3den povik +1den min kon t-mobile korisnici
Моментално сум на вип, али премногу сум разочаран еј. АКо се движиш побрзо од 20 км/н мрежа нема!!!! Само хитни повици. ТИе 1000 минути од кај да знам кога сум ги потрошил? Не доаѓа ни порака , треба на секое да се јавуваш остај то ко ќе се јавиш операторот не ти кажува шо како само ивка не господине вие не ги имате потрошено, ако ја прашаш ќе ти рече незнам за таа информација.
i jas mislam istoИмам 2 броја, од Космофон и ВИП...
Космофон бројот ми е на претплата, и доста сум задоволен, доста ниски цени... Ама припејдот им е изгор скап, 21ден. минута.. :nesvest:
ВИП бројот ми е на припејд, и морам да кажам дека сум доста задоволен, посебо со услугата 200ден. за 1000мин. Мислам дека моментално ВИП има најевтини цени во припејд...![]()
Моментално сум на вип, али премногу сум разочаран еј. АКо се движиш побрзо од 20 км/н мрежа нема!!!! Само хитни повици. ТИе 1000 минути од кај да знам кога сум ги потрошил? Не доаѓа ни порака , треба на секое да се јавуваш остај то ко ќе се јавиш операторот не ти кажува шо како само ивка не господине вие не ги имате потрошено, ако ја прашаш ќе ти рече незнам за таа информација.