T-mobile, Cosmofon или VIP?

• Креатор на темата Креатор на темата N3B0666
  • Време на започнување Време на започнување

T-mobile,Cosmofon ili VIP?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Одсекогаш на Т-Мобиле, најдобри се според мене

Долги години сум на двата броја на Т-Мобиле но во последно време дефинитивно се зголеми конкуренцијата и не е како порано. Посебно ВИП кој што нуди многу и можеби наскоро ќе се решам да префрлам еден број.

Моментално мислам дека ВИП имаат најдобри тарифи за припејд. За постпејд немам видено.
На ВИП има 2 денари минута + 3 денари за воспоставување повик.
Значи првата минута ти е 5 денари а понатаму секоја следна минута + 2 денари.
На т-мобиле првата минута ти е 10 ден. и секоја следна ти е + 10 ден. (цените ги заокружив без децимали).

Моментално мислам дека ВИП имаат најдобри тарифи за припејд. За постпејд немам видено.
На ВИП има 2 денари минута + 3 денари за воспоставување повик.
Значи првата минута ти е 5 денари а понатаму секоја следна минута + 2 денари.
На т-мобиле првата минута ти е 4 ден. и секоја следна ти е + 1 ден. (цените ги заокружив без децимали).
i na t-mob imas usluga so 3den povik +1den min kon t-mobile korisnici

i na t-mob imas usluga so 3den povik +1den min kon t-mobile korisnici

А коку е на т-мобиле да ја активираш таа услуга. 150 ден НЕДЕЛНО? Така? И важи за сеоја наредна недела? Така? И вртиш само на т-мобиле, другите или ги игнорираш или те колат по 18 ден/мин :tapp:

Кај вип ова ти е проста тарифа, не промотивна услуга која чини 150 ден и денес ја има утре ја нема Си ставаш минимум 100 ден/МЕСЕЧНО и си тераш, без игнорирање на другомрежни пријатели:pipi:

Моментално сум на вип, али премногу сум разочаран еј. АКо се движиш побрзо од 20 км/н мрежа нема!!!! Само хитни повици. ТИе 1000 минути од кај да знам кога сум ги потрошил? Не доаѓа ни порака , треба на секое да се јавуваш остај то ко ќе се јавиш операторот не ти кажува шо како само ивка не господине вие не ги имате потрошено, ако ја прашаш ќе ти рече незнам за таа информација.

На Т-Мобајл ( порано Мобимак нели ) сум уште кога ми го купија првиот мобилен пред 6-7 години и од некој услуги сум задоволен. Така да сега засега не планирам да го менам операторот.

Моментално сум на вип, али премногу сум разочаран еј. АКо се движиш побрзо од 20 км/н мрежа нема!!!! Само хитни повици. ТИе 1000 минути од кај да знам кога сум ги потрошил? Не доаѓа ни порака , треба на секое да се јавуваш остај то ко ќе се јавиш операторот не ти кажува шо како само ивка не господине вие не ги имате потрошено, ако ја прашаш ќе ти рече незнам за таа информација.

јас се растурам од зборење на ВИП и никогаш, ама никогаш до сега не сум ги поминал 1000 те минути во мрежа на ВИП. Најблиску што сум дошол до трошење е некаде околу 12 часа месечно во рамките на мрежата. Од друга страна, ретко кога успевам да ја потрошам и целата претплата од 1000 денари... Се на се, презадоволен сум.

Веќе 1 месец сме префрлени на ВИП, како фамилија се однесува ова, два броја префрливме и еден зедовме сите на припејд и закон е.

Муабет колку сакаш, два фиксни броја повеќе не ги користиме, едниот ќе се префрла на АЛО или евентуално ќе се откажува, а другиот не го користиме воопшто, ама морам да го имам заради интернетот.

Имам 2 броја, од Космофон и ВИП...
Космофон бројот ми е на претплата, и доста сум задоволен, доста ниски цени... Ама припејдот им е изгор скап, 21ден. минута.. :nesvest:
ВИП бројот ми е на припејд, и морам да кажам дека сум доста задоволен, посебо со услугата 200ден. за 1000мин. Мислам дека моментално ВИП има најевтини цени во припејд... :)

Имам 2 броја, од Космофон и ВИП...
Космофон бројот ми е на претплата, и доста сум задоволен, доста ниски цени... Ама припејдот им е изгор скап, 21ден. минута.. :nesvest:
ВИП бројот ми е на припејд, и морам да кажам дека сум доста задоволен, посебо со услугата 200ден. за 1000мин. Мислам дека моментално ВИП има најевтини цени во припејд... :)
i jas mislam isto

Пресметај 1000 минути колку часови се и проверувај во call history:last call,totall sent,total recived и ќе имаш преглед колку часови си зборел
Може не ти чини телефонот му паѓа мречжа и сл.
--- надополнето: Nov 5, 2011 12:03 PM ---
ВИП Најдобри се Сега се е двојно само претплата не е

Јави се контакт центарот и побарај да ти направат корисничко има за www.vip.mk. Ќе имас увид во целата сметка, во минутите кои си ги потрошил итн..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom