Најдобри CS играчи во светот

• Креатор на темата Креатор на темата ~~KASAP~~
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, сите сте грешка!!! Имаше еден порано кога бев админ се потпишуваше: "Dangerous is the one" Така некако. Појак играч немам видено... Абе хс, финти, бх, авп, деагле. Се` во едно беше. Уште на Топ Шоп да го пратевме. :D:D

eoLitiC кланот од МКД се ?? зш на нивниот форум има македноско знаменце пред секој нивни плауер :D ?? знае некој??

Вреди да се види клипчево :)

01:49, 05:07, 6:15 и 07:24 мај фејворит

Порано најдобар беше убедливо HeatoN.
Сега според мене f0rest.
Top 5:
f0rest
Neo
Walle
Spawn
Snajdan

За HeatoN имаш право.
Моментално мислам Spawn, f0rest, walle, neo, и 5 играч стварно незнам кој.
Ама топ4/5 се тие.. :)

kGn.GarfielD. Едноставно му нема равен. :)

Да да, дечкото е ЅВЕР! Кога имам прилика постојано го гледам како игра на сервер. Постојано ги гази. Да ти е мерак да го гледаш. Хс, бани хоп, финти. Овој дечко ги има сите квалитети за да се натпреварува во ЦПЛ. Многу сакам да се сретнам со него во живо!

Те сакам GarfielD :back:

хахахахахаххахахахахаххахаха се согласувам со шорти,дечкото е невиден талент ,и јас го сакам :salut:

Cs Movies

Gledam nema vakva tema da uzivame malce vo ubavinite na Counter Strike 1.6 ... pa zatoa malce uzivajte

dovolno za sega ... izgledajte gi ovie pa ponatamu kje postiram i drugi a i vie postirajte :D pozzzz.....

http://fr.youtube.com/watch?v=VMtWFHxAvFE

Ова е од Спаун, 10 минути трае клипчето ама гледајте го!

Gledam nema vakva tema da uzivame malce vo ubavinite na Counter Strike 1.6 ... pa zatoa malce uzivajte

dovolno za sega ... izgledajte gi ovie pa ponatamu kje postiram i drugi a i vie postirajte :D pozzzz.....

Си ги заборавил најдобрите 3 филма ЕВЕР според мене:

Али најјако е да ги гледаш на оригинал големина... закон се!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom