Што научивме од хорор филмовите?

• Креатор на темата Креатор на темата izrod
  • Време на започнување Време на започнување
да одам и да ги пласам и убивам луѓето- ќе ми преставува големо задоволство!
:pos2:

ако си маж готов си. секогас преживуваат жените.:pos2::pos2:

Јас би дополнил нешто:

1. Ако мислиш дека има некој во куќата, не користи фиксен телефон, нема да има сигнал :) Веднаш врти од мобилен :):):)

Абе и батерија ќе ти снема на мобилниот :D

koga si u kola i normalno kolata ne pali, ubiecot garant e vrz pokrivot na kolata i cekaj go ili da go probie pokrivot so raka/noga/glava ili da izvristi na sofersajbnata:D

1.ако се работи за чудовиште- или треба два пати да го убиваш, или има уште едно чудовиште

2.секогаш има две кулминаци

3.секогаш двајца ги убиваат за време на секс( најчесто во кола)

90% од случаите филмот завршува со разденување

главниот лик увек сам се заебува, колку и да викам „НЕ!“ преку телевизор....

кога наеднаш ќе стиши се и главниот лик оди некаде наеднаш ќе му излезит некој да го убијат

1.Ако си во главна улога немај гајле жив ке останеш па дури и да му се спротиставиш на ѕвериште 3 пати поголемо од тебе ...
2.Споредните ликови во хорор филмовите најпаметно е да се самоубијат уште во почетокот на филмот! :toe:
3.Подобро умри си од ,,суштеството,, отколку да умреш од нервоза шо автомобилот не сака да преработи ! :toe:
4.Не се туширај па макар и да не си се бањал цела година ...:toe:
5.Биди сигурен/на дека во подрум , таван или у плакар мрда нешто..
6.Со телефон и мобилен не се замарај ... Или нема мрежа или снемало батерија.
:pos2::pos2::pos2::pos2:

-има убај мажи и жени со големи цицки пошо обично филмојте се безвеза и мора да има нешто шо би ти го привлекло вниманието.....
-редовно има невремиња,дождови и виулици,препреки на патот..

Значи јас научив дека секогаш треба да имам кондиција за бегање

1. Кога ќе го "убиеш" лошиот момак, не бегај да повикаш полиција или да си ги спасиш пријателите, туку сецни му главата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom