Македонска ватерполо репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата Tanurovski
  • Време на започнување Време на започнување
ја

ама бидејќи немаме базен во нашата република, одиме на дебарско езеро и играме на мали голчиња. стааме по два камења и лупаме цел ден. пошто сме многу ватерполисти се мењеме, играме на бољи бар

друже, ватерполисти во македонија се ретки видови, а не па на фоурмов :)

да не мислеше на ватерпољисти? :pos2:

шала момци, шала

имаше... ама со наши услови, и тие што останаа наскоро ќе бидат ко мене (стечајци :pos:)

И јас ќе се придружам во клубот на Некро за некое време:)

ја

ама бидејќи немаме базен во нашата република, одиме на дебарско езеро и играме на мали голчиња. стааме по два камења и лупаме цел ден. пошто сме многу ватерполисти се мењеме, играме на бољи бар

друже, ватерполисти во македонија се ретки видови, а не па на фоурмов :)

да не мислеше на ватерпољисти? :pos2:

шала момци, шала

Ватерпољисти има, и тоа за извоз. Тоа се уствари ватерполисти што стално играат со бели капици. :pos2:

Jas odaam ..sea samo sme vo leto pa sea go praet i bazen za da moze i vo zima a vo leto imame golovi i gi mestime na voda.

ххаахха ја ке дојдам ке навивам ама против:D

Јас се занимавав со тоа едно време кога тренирав пливање ама веќе не.

Јас се занимавав со тоа едно време кога тренирав пливање ама веќе не.

Кaко што 3нaм од Струмицa си a во стурмицa немa школо 3a вaтерлопо a и немa бa3енти тaкви во оклуглен бa3ент не се игрa вaтерполо :uvo:

Abe kako postavuvas vakvi prasanja, znaes kolku gi ima, a ostatokov se malski, na mali golcinja..........................na edna stativa..........gledame da ne se udavime....................pa na kraj i banjanje vaterpolo i plivanje ke go vikaat

ima ne beri gajle ja stitime gordosta na drzavava(kolku tolku).ama treba dodatno da se investira vo ovj sport.namesto da sedis doma ke ides nabazen da se razvies fizicki. :salut:

ova na kraj mene mi se obrakas???? A za gordosta na drzavat za debeli pari drugi ja branat so ne e vo red ali taka e, koga site gledad smo pred nosot, ke vidam za nekoja godina so ke praat, ustvari da, ke uvezat novi, a ovie domasnivo so gi ima koj gi e...Sramota.A ako prodolzi vaka i tie entuzijasti so gi ima i sega ke gi nema.

Вечерва на базенот Карпош започнуваат квалификациите за Европското првенство.Нашиот прв натпревар е со Белорусија од 20:30

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom