Македонска ватерполо репрезентација

Член од
5 март 2007
Мислења
194
Поени од реакции
4
ја

ама бидејќи немаме базен во нашата република, одиме на дебарско езеро и играме на мали голчиња. стааме по два камења и лупаме цел ден. пошто сме многу ватерполисти се мењеме, играме на бољи бар

друже, ватерполисти во македонија се ретки видови, а не па на фоурмов :)

да не мислеше на ватерпољисти? :pos2:

шала момци, шала

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
имаше... ама со наши услови, и тие што останаа наскоро ќе бидат ко мене (стечајци :pos:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас ќе се придружам во клубот на Некро за некое време:)

Tanurovski

How you doin'
Член од
21 јуни 2007
Мислења
56
Поени од реакции
4
ја

ама бидејќи немаме базен во нашата република, одиме на дебарско езеро и играме на мали голчиња. стааме по два камења и лупаме цел ден. пошто сме многу ватерполисти се мењеме, играме на бољи бар

друже, ватерполисти во македонија се ретки видови, а не па на фоурмов :)

да не мислеше на ватерпољисти? :pos2:

шала момци, шала
Ватерпољисти има, и тоа за извоз. Тоа се уствари ватерполисти што стално играат со бели капици. :pos2:

leo

Член од
7 февруари 2007
Мислења
271
Поени од реакции
1
Jas odaam ..sea samo sme vo leto pa sea go praet i bazen za da moze i vo zima a vo leto imame golovi i gi mestime na voda.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Eve sum i jas ama kako pasiven vaterpolista. Ja ke bidam vodza na navijacite ako igrate protiv nekogo. (hehehe:))

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ххаахха ја ке дојдам ке навивам ама против:D

V

Viktoranius

Гостин
Јас се занимавав со тоа едно време кога тренирав пливање ама веќе не.

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Јас се занимавав со тоа едно време кога тренирав пливање ама веќе не.
Кaко што 3нaм од Струмицa си a во стурмицa немa школо 3a вaтерлопо a и немa бa3енти тaкви во оклуглен бa3ент не се игрa вaтерполо :uvo:

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
Abe kako postavuvas vakvi prasanja, znaes kolku gi ima, a ostatokov se malski, na mali golcinja..........................na edna stativa..........gledame da ne se udavime....................pa na kraj i banjanje vaterpolo i plivanje ke go vikaat

Член од
11 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
ima ne beri gajle ja stitime gordosta na drzavava(kolku tolku).ama treba dodatno da se investira vo ovj sport.namesto da sedis doma ke ides nabazen da se razvies fizicki. :salut:

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
ova na kraj mene mi se obrakas???? A za gordosta na drzavat za debeli pari drugi ja branat so ne e vo red ali taka e, koga site gledad smo pred nosot, ke vidam za nekoja godina so ke praat, ustvari da, ke uvezat novi, a ovie domasnivo so gi ima koj gi e...Sramota.A ako prodolzi vaka i tie entuzijasti so gi ima i sega ke gi nema.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Вечерва на базенот Карпош започнуваат квалификациите за Европското првенство.Нашиот прв натпревар е со Белорусија од 20:30

Kajgana Shop

На врв Bottom