Кој мобилен е подобар

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар

• Вкупно гласачи
    210
se lazam ili imase vakva tema??? :wink:

Nokia ima top telefoni kako N95 na primer i N80 ama i Sony Ericsson ne se za potfrlanje mnogu gi biva.

znaete li zoso nokia e najdobar telefon
bidejki gi telefonite telefonite so ona na site drugi firmi so ne go znaat :zver: i zaradi toa se zverovi I PRAVAT TELEFONI KOI SAMO SE ZA FRAERISNJAE

isto tka ti pravat telefoni koi i da padnat 100 pati niso ne im e
a isto taka se naj stabilni
i prvi napraia telefon so 5megapiksela

Абе штеф,ти си прав фраер,од коа доби фраерска нокиа сеа сите ќе те почитуеме :salut: :tapp:
Инаку да,нокиата е најдобра марка со најмногу опции,најстабилна и се,но изгледот одсекогаш им бил ох леле мајко:jaj:

Па за мене се најдобри Нокиа иначе поседувам Нокиа 6680 (а моментално сум запален за Нокиа Н93и).. ама после ова денеска и не сум баш сигурен :P - гледајте го клипчево.. па шо знам со никој друг мобилен не може да го правиш сето ова што може овој :)
Бај д` веј Нокиа рулс!

Se mi e ubavo na IPhone ali samo kamerata mn slaba.Mislam kamera so 2MP na telefon koj ke ispadne vo 2008.dotogas nokiive kei maat 3,2MPx standard kamera a ne pa za pojakite kako so ke ispagaat N99 so 8MPx kamera i 16GB hard

Sase91 напиша:
Se mi e ubavo na IPhone ali samo kamerata mn slaba.Mislam kamera so 2MP na telefon koj ke ispadne vo 2008.dotogas nokiive kei maat 3,2MPx standard kamera a ne pa za pojakite kako so ke ispagaat N99 so 8MPx kamera i 16GB hard

Па добро се зезав јас со IPhone никој не може со Нокиа, јас мислам дека нема потреба да дискутираме повеќе кога се знае дека Нокиа е лидери во светот на мобилната технологија!

Сите се арни, ама после една година, до две максимум ке треба да си купиш нов

nokia se najdobri imaat sea eden nokia Nokia E65 - најновиот член на семејството бизнис телефони од Nokia со својот атрактивен дизајн и богатите можности конечно го премости јазот помеѓу функционален деловен телефон и стилски дизајниран мобилен.

Дефенотиво за мене е NOKIA најдобар телефон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom