Sandra.. ODLICNO!
daj kazi mi nesto povejke informacii za MOTOROLA.. HELLO MOTTO?
daj kazi mi nesto povejke informacii za MOTOROLA.. HELLO MOTTO?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ниеден мобилен нема добра камера!Adr1anA напиша:најмногу што гледам кај телефонот е да има добра камера
Мистичен напиша:Ниеден мобилен нема добра камера!Adr1anA напиша:најмногу што гледам кај телефонот е да има добра камера
OBDN напиша:Мистичен напиша:Ниеден мобилен нема добра камера!Adr1anA напиша:најмногу што гледам кај телефонот е да има добра камера
Me bunish sega. Na pocetokot na Vegas mu objasnuvashe deka mnogu mobilni imaat podobra kamera i od nekoi digitalni aparati? Ili pak jas ispustiv neshto drugo u megju vreme? Nejse, jas se soglasuvam deka nema mobilen so dobra kamera.
Си има свои предности телефонот, ама нормално има и пропусти._ZlObNiCa напиша:Sakam da go zeam noviot motorola V3, bidejki ne se razbiram mnogu mnogu, aj upatete me,go biva ili ne bash?
Acid напиша:Ако мислиш дека тоа е совршениот телефон, тогаш си или во голема заблуда - или ова е првиот телефон што си го купил. :wink:head напиша:SONYERICSSON дефинитивноимам к-700i и немам намера да го менувам пошто конечно го пронајдов совршениот телефон :!:
_ZlObNiCa напиша:tenk ju na informacii, iako ja najveke sakam da go zeam radi izgledot, toj crniot mat boja mi izgleda dosta privlecno, e sega za opcii ako ne iam i drug telefon![]()
Да сега веке има сони ериксон W 800 е најдобар телефон има опции шо другите може да сонуват.сум имала секаков и нокиа и самсунг и сименс ама сонито му нема равен.Ај ќе ви закачам некоја слика да го видите квалитетот.Наравно не е како дигитална камера со 7мегапиксел ама вади чисти слики.Мистичен напиша:Ниеден мобилен нема добра камера!