Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
3-rd rock from the sun:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
3rdrock.jpg

vo momentot will i grace

Fir_Maked напиша:
Da da najzakon serija ama nigde ne ja davaat mame im nivno.:pishtoldz
Е па кога ги немаш на ЦД:pishtoldz
Ја ги имам сите 6 сезони на цедиња така да кога и да ми текне си ги гледам.....ова малку за лиги да ти направам....:baeh:

MSV напиша:

Мој фаворит,дефинитивно,мислам од поновиве.Многу добра серија.Со душа чекам да почне третата сезона.
А намбр уан ми се сеуште Френдс.
Па после идат Симсонови,
Третиот камен од сонцето,
Футурама,
Спин Сити,
Кинг оф Куинс,
Џои,
Стар Трек,
Саут Парк итн,итн...

head напиша:
3-rd rock from the sun:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
3rdrock.jpg

E stvarno eludnica serijava ama da ne gi zaboravime FRIENDS,mnogu se dobri,LUDI 80-ti-se naogja samo na OBN i toa mislam deka ednas nedelno ama epten e dobra

24h,Rome,Nip/Tuck i Sex and the city
Dosta se,ako gi gledam site ostanati,nema koj da gi narane decata,da go ispegla mazot,uff jadenjeto zagore:))

Da ne znae nekoj kaj se dava Souh Park??

Porano na OBN gi gledav, ama izgleda gi nema veke.
Aj ako znae nekoj...

Dead like me.

Закон! Нема трета сезона :( Ја укинале педерите. Превише интелигентна за амерички народ. Иако е канадска ;)

И Friends, Smallville, My name is Earl, Dawson's Creek, Desperate Housewives(2. сезона ја гледам :) ).

Фак ги заборавив и британските. Они се сасвим друга категорија.

Будалите и коњите, Голиот питон, Мистер Бин, Doctor Who, Црна Гуја!, Fawlty Towers, Allo, Allo!, Тhe New Statesman(Аlan B'stard)

Можеби сум заборавил некоја, ама не се џабе сите со големи букви! Британскиот хумор е закон!

NikolaP напиша:
Будалите и коњите, Голиот питон, Мистер Бин, Doctor Who, Црна Гуја!, Fawlty Towers, Allo, Allo!, Тhe New Statesman(Аlan B'stard)

Можеби сум заборавил некоја, ама не се џабе сите со големи букви! Британскиот хумор е закон!

RESPECT MAN:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Еверибади лавс Рејмонд!
Дроон тогедер!
Саут Парк!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom