Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Armagedon

Stvarno e od 98 ama koj go nema gledano odma do videoteka...filmot e nesto neverojatno!

Филм за почитување

head напиша:
Само еден ден,или денот на м`рморецот сеедно :!: Еј па филмот не е за ежење,туку кога ид а го гледам се подмочувам од смеење :osmeh: па ткви сцени нема шанса да те остават рамнодушен....еј кога типот не можеше ни да се самоубие...а башка секое сабајле иста песна:"Put your little hand on mine..." :zid: ЗАКОН ФИЛМ ДЕФИНИТИВНО

Филмот е за респект. Шема. Добра идеа и филозофија со многу хумор кул.:aplauz:

0790739739.01.LZZZZZZZ.jpg

Зарем го заборавив овој :shok: :music3:

mislam da se razberime :) najzakon film , sum go gledal bukvalno 100 pati i ushte da go gledam nema da mi se zdosadi. XxX

04113477_b003.jpg

SeaGull напиша:
divine ... doooooooooobar, dooooooobar. a vidis, ne mi e gledan mnogu odamna ...

И мене исто ... убаво што се потсетив и сама, мора да си го освежам, и така све некои веќе гледани филмови гледам во последно време:)

Cronicles Of Riddick, е многу јак филм особено во затворот и Вин Дизел е мајстор за вакви улоги.

сите од Тери Гилијам и Дејвид Линч
Страв и трепет во Лас Вегас, Потрага по светиот Грал, Мулхоланд Драјв, Изгубениот Автопат

Страв и трепет во Лас Вегас, Потрага по светиот Грал, Мулхоланд Драјв, Изгубениот Автопат[/QUOTE]

Добар избор..

Matrix(1,2,3),Sin City,Rules of Attraction,The Shadow,The Fifth Element,Kung Fu Hustle,Сите филмови на Monty Python,Evil Dead(1,2,3),Сите филмови на Тарантино,Сите филмови на Akira Kurosawa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom