Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
StenmarC напиша:
Хммм момичето ??? wtf? Кое момиче?

Чек... за кој ring зборвиме? :shock:

Јас збовам за овој..

unbranded-the-ring-movie-poster.jpg

и за ова момиче..

ring2.jpg

kif0889.jpg

ring03.jpg

ти да не мислиш на овој..?

Ring.jpg

Најглуп филм за мене е „Спакуваната Елена„ ооодамна го имав гледано и што е најжалосно го гледав до крај што не заслужува :x

StenmarC напиша:
Да де да ... за истиот филм збориме. И сега што е глупото во тој филм? :?

Се е глупо. По логика филмот би требало да е „страшен“ а тој е смешен.. нема ништо што би те натерало да го гледаш.. и да те заинтересира.. :roll: :(

The`bItCh напиша:
StenmarC напиша:

Се е глупо. По логика филмот би требало да е „страшен“ а тој е смешен.. нема ништо што би те натерало да го гледаш.. и да те заинтересира.. :roll: :(

Ондак не си ја сватила поентата ... знаеш ли што беше финтата со лентата? Што значи прстенот и остали работи? :? :? :?
За мене, а и за други луѓе филмот беше одличен! Сепак, различен вкус си е различен вкус 8)

Знам Дарко! Реков само дека МОМИЧЕНО фалит во првиот дел! Без него филмот е глуп!
Сепак се работи за различни вкусови..

The`bItCh напиша:
Знам Дарко! Реков само дека МОМИЧЕНО фалит во првиот дел! Без него филмот е глуп!

Девојчето (Семра) го имаше во првиот дел. Како и да е, да не е тремата 8)

StenmarC напиша:
The`bItCh напиша:
StenmarC напиша:

Ондак не си ја сватила поентата ... знаеш ли што беше финтата со лентата? Што значи прстенот и остали работи? :? :? :?
За мене, а и за други луѓе филмот беше одличен! Сепак, различен вкус си е различен вкус 8)

сака да ти каже дека лошо е направен, со што се сложувам

StenmarC напиша:
The`bItCh напиша:

Девојчето (Семра) го имаше во првиот дел. Како и да е, да не е тремата 8)

како било бе :pos:
Знам дека момичето е во првиот дел.. морам да се повторвам..
фали на многу места.. се се врти околу него и таа касетата а него го нема во првиот дел..
Тоа „нема“ не го сфаќај буквално молим те:))))
Гижо, фала ти! 8) :wink:

Гижо напиша:
divine напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
најглуп - Kung Pow.... иако е БАШ напраен за да е глуп, се иам згазено од смеење гледајќи го! :D

Се ежев додека го гледаше брат ми ... како бре може да прават вакви филмови??? :lud: :zid: :pistol:

леле еј, Kung Pow не ви е смешен, ја кога го гледав со братучедите се газевме, значи ова вкусовиве колку ни се различни на сите

а дали го гледавте после на крајот како го правеле??

јас реков дека ми е смешен де! читај поубо па ти! :pos: да, го гледав то како го праеја ама то не е вистинито, и то е демек дел од филмот кај шо праеле грешки во снимањето, ама всушност грешките не се вистинити! (како објаснав а..?) 8)

The`bItCh напиша:
како било бе :pos:
Знам дека момичето е во првиот дел.. морам да се повторвам..
фали на многу места.. се се врти околу него и таа касетата а него го нема во првиот дел..
:wink:

Океј у право си, али тоа не е нешто што го прави филмот лош. Идејата и самата замисла на филмот е многу супер 8)

МаРиНа`Ох напиша:
јас реков дека ми е смешен де! читај поубо па ти! :pos: да, го гледав то како го праеја ама то не е вистинито, и то е демек дел од филмот кај шо праеле грешки во снимањето, ама всушност грешките не се вистинити! (како објаснав а..?) 8)

грешките се стварно тие, само финтата е што филмот е сниман само со еден глумец кој што е убацен у филмот :) (претпоставувам дека го занеш тоа) :) и се е снимано на плава позадина

Гижо напиша:
МаРиНа`Ох напиша:

грешките се стварно тие, само финтата е што филмот е сниман само со еден глумец кој што е убацен у филмот :) (претпоставувам дека го занеш тоа) :) и се е снимано на плава позадина

имат некои грешки шо не се тие.. како на пример та кравата ко пиеше кафе итн итн... знам дека огромен дел од филмот е од филмој од порано со Брус Ли мислам дека се.. шознам :wink: и не сум сигурна, ама мислам дека и гласот за сите ликови го позајмуват еден чоек, така барем мене ми се чинеше... :wink: тоа женското ептем ми ојт на нерви: Да чоузен уан... уиуиуиуиуиууууиуиуи :pos: :pos: :pos:

МаРиНа`Ох напиша:
имат некои грешки шо не се тие.. како на пример та кравата ко пиеше кафе итн итн... знам дека огромен дел од филмот е од филмој од порано со Брус Ли мислам дека се.. шознам :wink: и не сум сигурна, ама мислам дека и гласот за сите ликови го позајмуват еден чоек, така барем мене ми се чинеше... :wink: тоа женското ептем ми ојт на нерви: Да чоузен уан... уиуиуиуиуиууууиуиуи :pos: :pos: :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

абе таа женската е будала :pos: :pos: :pos: :pos: тоа е поентата на филмот, чисто седнале луѓето и што им текнало убацувале, дијалози што немаат врска со сцената, и тоа е интересното во филмот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom