Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Идеја за топиков ми дадоја многу бројните глупи и катастрофални филмови кои што ги имам гледано. :evil:
Па идеме...

Blade 3

Blade_3_Trinity_006.jpg

Ring 1

B00005JN4X.01.LZZZZZZZ.jpg

beyond the borders

The%20Flick%20Chicks%20Movie%20Reviews%20Beyond%20Borders%20poster.jpg

Cast Away

CastAway.jpg

Vanila sky

Wall_Vanilla%5B1%5D.jpg

Lost in Translation

B0002COAK2.03.LZZZZZZZ.jpg

The Forgotten

forgotten.jpg

..и многу други на кои сег во моментов не ми текнува :?

Vanila Sky и The Forgotten ти се лоши филмови??? Бич, гледај ги пак ... уствари може не ти се по вкус, мене лично ептен ми се свиѓаат и двата ... многу се забегани тоа може контраефект да ти дава :pos: :wink:

The Forgotten е катастрофален филм! :x
А Vanila Sky е досаден:)

Cast away е закон филм, сестра ми за малку ке заплачеше кога Вилсон топката ја изгуби

а најглуп холивудски филм е

mission_impossible_2_front.jpg

Мишн импасбл најглуп филм??? Леле луѓе што ви е вака по сабајле?
Ги обожавам и двата!!! И трет ќе има нареднава година, мх, мх, мх! :pos: :pos: :wink:

Бич, Vanilla sky?? :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

Во ред, прашање на вкус. Ме зачуди...

divine напиша:
Мишн импасбл најглуп филм??? Леле луѓе што ви е вака по сабајле?
Ги обожавам и двата!!! И трет ќе има нареднава година, мх, мх, мх! :pos: :pos: :wink:

овој филм ги содржи најпатетеичните веќе видени акциони трикови, пробале да ја направат формулата за акционен филм што би се продавал без да запазат уметност

gerard напиша:
Бич, Vanilla sky?? :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

Во ред, прашање на вкус. Ме зачуди...

Том Круз не го сакам како актер сигурно до тоа е :wink:

divine напиша:
Vanila Sky и The Forgotten ти се лоши филмови??? Бич, гледај ги пак ... уствари може не ти се по вкус, мене лично ептен ми се свиѓаат и двата ... многу се забегани тоа може контраефект да ти дава :pos: :wink:

Se soglasuvam so tebe divine.
Vanilla Sku, i The Forgotten, barem za mene, se prekrasni filmovi.
Ok, moze malce sum pristrasen, posto so Tom Kruz mi se gledani site filmovi, i go pocituvam kako akter. Megjutoa, pak ke kazam, i dvata filma se odlicni. Duri i Forgotten (Julianne Moore) ima mnogu interesna sodrzina. Scenarioto i kaj dvata filma e taka napraveno, da se malku navistina mozebi teski za gledanje, ama mnogu interesni.

A, okolu losite filmovi, paa, ne znam, jas obozavam da gledam filmovi. Ama nikako ne mozam da go svaram Jim Keri, negovite filmovi mi se nekako epten bezveze.

Sepak, toa e do vkus.

Убедливо најлош фим што сум го гледал е Johnny Mnemonic (или како што го преведуваа кај нас, „Џони Потсетникот“ )
:zid: :zid: :zid:

Сум гледал многу такви глупости, ама тоа води убедливо!

Јас кога сакам да гледам филм, прво читам критики на www.imdb.com, за да не си го трошам времето за џабе, а и глупите филмови ме нервираат :evil:

Како може Блејд 3 да ти биде глуп????? :roll: :roll: :roll:
Како може Мишн Импосибл да ти биде глуп??? :roll: :roll: :roll:
И како може Ring 1 да ти биде глуп???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Mesaja напиша:
Како може Мишн Импосибл да ти биде глуп??? :roll: :roll: :roll:

Гижо напиша:
овој филм ги содржи најпатетеичните веќе видени акциони трикови, пробале да ја направат формулата за акционен филм што би се продавал без да запазат уметност

Извини, ама мене ми се свиѓаат и двата дела......

Mesaja напиша:
Извини, ама мене ми се свиѓаат и двата дела......

шо ми се извинуваш :pos: :pos: не бе стварно, многу ефтини трикови има у овој филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom