Риболов

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Бабуна Велес и Дошница Д. Капија најисплатливи ми стојат...

за тие што риболоват редовно цената на дозволите не е скапа, доколку би ја купувале рибата во продавница сигурно би ги дале тие пари, е сега имате + трошоци за опрема,прихрана како и за гориво

ама пак некои успешни риболовци гледам успеваат по нешто да продадат од уловот и да ја обноват опремата како и да излези нешто за гориво и по некое пивце бонус.........

Dobar den pocituvani ... neznaev deka postoi temava .... super top ...
Kako e vo Makedonija so Krapskiot ribolov,dali ima nekoj nekoja informacija , kade fakaat na shto kako.

по некој крап се лови на мавровица, дојранско и вардар колку што сум запознаен

Луѓе како се правилата за риболов на езерце во градски парк во Скопје? Мора да се враќаат рибите или не мора?

Слабо,не сум бил одамна.Планирм сабота сега да одам да видам дали некое крапче сака да касне малку шеќерац :D

Туку виде ли што праат на Паљурци? Секој ден вадат 10+кила парчиња крап,а рекордот до сега беше скоро 27 кила........

25 кила беше рекордот има слики скоро секој ден се вади капиталец што е малку чудно за толку мала вода(можно е да има далавера со сликањето, го вртат еден крап повеќе души објавуваат во различни денови и така натаму, мене ми е сомнително во толку мала вода ни Крушево во најдобрите денови со порибување не давало толку крап и тоа капиталец)

25 кила беше рекордот има слики скоро секој ден се вади капиталец што е малку чудно за толку мала вода(можно е да има далавера со сликањето, го вртат еден крап повеќе души објавуваат во различни денови и така натаму, мене ми е сомнително во толку мала вода ни Крушево во најдобрите денови со порибување не давало толку крап и тоа капиталец)
Има видео бате како го вадат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom